miercuri 24 noiembrie 8:28 PM

Abonare la google news

Mai vinde Gigi Becali FCSB? „Eu stau să mă joc? Nu stau după prostiile lui Mustață!”


Gigi Becali așteaptă în continuare suma de 10 milioane de euro pentru a vinde clubul FCSB, dar n-are mare încredere în discursul lui Gheorghe Mustață.


Patronul roș-albaștrilor așteaptă o garanție bancară, dar i-a anunțat pe cei care vor clubul că va păstra jucătorii.

„În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro.  Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Radio Sport Live.

Gigi Becali îl pune la punct pe Gheorghe Mustață: „Nu stau după prostiile lui!”

Gigi Becali vrea zece milioane de euro și promite că are de gând să scape de FCSB și în contextul conflictelor cu Florin Talpan.

Patronul roș-albaștrilor a catalogat însă drept „prostii” afirmațiile lui Gheorghe Mustață și planul pe care îl are liderul galeriei în ultima perioadă.

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali, conform GSP.

După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui” – Gheorghe Mustață, lider galerie FCSB

Prosport.ro