10 februarie 8:53 AM

Abonare la google news

Mai mulți sibieni au dezvoltat un site care îți arată în timp real locurile disponibile în centrele de vaccinare

Un grup de sibieni a dezvoltat un site care furnizează în timp real date despre locurile disponibile pentru vaccinare, fără să fie nevoie să accesezi platforma națională de vaccinare, conform Ora de Sibiu.

”Am dezvoltat această platformă cu singurul scop de a contribui la eforturile comune privind combaterea și prevenirea pandemie actuale cu virusul SARS-COV-2. Necesitatea am constatat-o atunci când multe persoane s-au plâns de faptul că trebuie să acceseze în permanență sistemul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ pentru a verifica dacă au apărut locuri noi în centrele de vaccinare”, au explicat pentru Ora de Sibiu reprezentanții echipei.

Așadar, persoana interesată poate vizualiza prin simpla accesare a portalului vaccin.live dacă sunt locuri disponibile. În cazul în care locurile sunt epuizate, poate crea o alertă pentru a fi notificat prin e-mail sau SMS în momentul în care apar noi locuri disponibile. Acest serviciu este oferit gratuit, iar fondatorii spun că nu intenționează să taxeze utilizatorii pentru serviciul de notificare, suportând ei costurile din donații.


Sursa: G4Media