Abonare la google news

Mai mulţi lideri PNL o desfiinţează pe Clotilde Armand: „Să se concentreze pe adevăratele nevoi: investiţii, dezvoltare, proiecte. Administraţie, nu circ”

Mai mulţi lideri PNL o desfiinţează pe Clotilde Armand.  Astfel, PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că nu acordă atenţie investiţiilor necesare pentru dezvoltarea locală, acuzând-o că are ca priorităţi “circul şi scandalurile interminabile, zecile de procese”, pe care le cataloghează ca “fiind o tactică de a distrage atenţia de la incompetenţă şi de la adevăratele probleme ale comunităţii”.

Mai mulţi lideri PNL o desfiinţează pe Clotilde Armand: „Să se concentreze pe adevăratele nevoi: investiţii, dezvoltare, proiecte. Administraţie, nu circ”

„Execuţia bugetară de nici 5% pe investiţii, într-un sector cu atât de multe nevoi, spune totul despre cum se face administraţie la sectorul 1. La fel şi rarele proiecte propuse pe ordinea de zi ale şedinţelor, printre scandaluri şi procese, făcute pe genunchi şi doar că să poată fi enumerate apoi în postări lăudăroase. (..) E momentul, după aproape un an de războaie, ca primarul să lase avocaţii şi instanţele să îşi facă treaba şi să se concentreze pe adevăratele nevoi: investiţii, dezvoltare, proiecte. Administraţie, nu circ.

Partidul Naţional Liberal, filiala Sector 1, susţine orice demers în justiţie, cât timp urmăreşte interesul cetăţenilor şi salvarea risipei banului public, dar nu fără să ştie exact toate detaliile(..). Mai ales că nu sunt 2 procese, ci 23 – un număr care poate fi aproape de ceea ce se numeşte abuz de drept. Este cât se poate de evident că nu se poate acorda un cec în alb, fără să ştim în ce intrăm şi care este stadiul acestor demersuri.

Ordinea de zi este completată de o serie de proiecte cel puţin îndoielnice, prin care solicităm în administrare, de la Capitală, diverse parcuri şi străzi. Spunem îndoielnice pentru că aceste solicitări se bat cap în cap cu declaraţiile primarului cum că nu ar fi bani în buget şi cu realitatea în care nu plăteşte facturile furnizorilor. Mai mult, în loc să se concentreze pe proiectele asumate şi de care sectorul are nevoie, pe şcoli, creşe, amenajarea spaţiilor care sunt administrate de sector, primarul cere de la Capitală parcuri incluse de primarul general în PNRR”, spune Sebastian Burduja, preşedinte PNL Sector 1.

Citeşte şi: Clotilde Armand se plânge că n-are bani de curăţenie în Sectorul 1, dar voia să dea 10 milioane de euro pe gazon, garduri vii şi copaci!
 

 

Citeste articolul pe RomaniaTV