2 iunie 1:01 PM

Abonare la google news

Mai mulţi arbori, doborâţi de furtună la Urziceni

Echipajele de salvatori din cadrul ISU Ialomiţa, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării şi salvării persoanelor din medii ostile vieţii, precum şi pentru acordarea primului ajutor calificat, au acţionat  la un număr de 38 de misiuni, în ultimele 24 de ore. La Urziceni s-a intervenit pentru degajarea unor copaci căzuţi pe carosabil.

 Conform ISU Ialomiţa, în cursul nopţii de 01 iunie, salvatorii din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru degajarea unosr copaci căzuţi pe partea carosabilă şi lângă un bloc de locuinţe. 

De aseemena, în ultimele 24 de ore, militarii au intervenit în 33 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave; o misiune de transport persoane confirmate cu COVID-19;  2 intervenţii în sprijinul echipajelor SAJ Ialomiţa, pentru preluarea unor persoane cu probleme de sănătate.

 

 

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul