Abonare la google news

Madridul a început vaccinarea profesorilor cu AstraZeneca. Peste o mie de persoane sunt așteptate la vaccinare

  • Madrid a început vaccinarea profesorilor sub 55 de ani
  • Profesorii sub 55 de ani primesc serul AstraZeneca
  • Bolnavii de COVID se bucură de spectacole muzicale

Spaniolii nu par să se teamă de reacții adverse la vaccin. La Madrid a început imunizarea profesorilor cu AstraZeneca. Vorbim de cei sub 55 de ani. Următorii sunt angajații serviciilor de urgență, sub același prag de vârstă.

Citeste si:  Veste proastă pentru români. Azi a început prohibiția generală a pescuitului: "Va afecta turismul în Deltă"

Peste o mie de persoane sunt așteptate mâine la vaccinare, într-un spital spaniol.

„Oamenii pot fi kinetoterapeuți, podologi, personal medical și de asemenea și profesori. Cu toate acestea, există mulți oameni cu vârste cuprinse între 55 și 65 de ani care au nevoie de vaccin. Așteptăm să vedem ce vom face în privința lor.”, a precizat Virgina Real, asistentă medicală.

Citeste si:  Război total în handbal după Euro 2020. Șeful secției de la CSM București cere federației să intervină: „Să analizeze și să clarifice în mod public toate atacurile și calomniile la adresa antrenorilor români”

În același spital din Madrid, pacienții bolnavi de COVID se bucură de spectacole muzicale. Doi tineri artiști le cântă scurte recitaluri din compozițiile lui Mozart.

„Ei trec acum printr-un moment atât de dificil din cauza acestui virus. Vrem să oferim o mână de ajutor, în special celor care sunt aici și le este greu. Un pic de muzică bucură întotdeauna sufletul”, a mărturisit Samuel Palomino, violonist.

Citeste si:  Experții avertizează împotriva strategiei planificate de vaccinare a Regatului Unit. Marea Britanie a anunțat că va întârzia administrarea celei de-a doua doze a vaccinului anti-Covid

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 46 total views