marți 8 iunie 12:06 PM

Abonare la google news

Mădălin Voicu aruncă bomba în Liga 1: „Cele două Craiove vor fuziona” + Detalii despre proiectul-surpriză


Mădălin Voicu (68 de ani) a lansat o ipoteză incredibilă pentru fotbalul românesc: CSU Craiova și FC Universitatea Craiova ar forma o singură echipă.


Politicianul susține că are informații în acest sens și că e o chestiune de timp pînă această fuziune ar avea loc.

Situaţia de la echipele din Craiova i-a împărţit pe suporterii Universităţii, iar în sezonul următor vom avea, în mod normal, cel puțin două dueluri pe arena „Ion Oblemenco”.

Mădălin Voicu aruncă bomba în Liga 1: „Cele două Craiove vor fuziona” + Detalii despre proiectul-surpriză

CSU Craiova a terminat pe locul 3 în Liga 1 în acest sezon, în timp ce Universitatea Craiova 1948 a promovat de pe prima poziție a eșalonului secund în prima ligă.

„Eu cred că cele două echipe se vor reuni! Am informații de la locul faptei. Eu spun că acesta este proiectul, dar nu știu să vă zic când se va face această fuziune.

Dacă vii și pui ban cu ban la un loc, eu zic că o să fie mult mai bine decât este acum.

Eu așa am auzit, că există un proiect. Probabil că anul viitor sau peste doi ani o să se refacă o singură echipă, Universitatea Craiova, și să fie cu o echipă compusă din cele două.

Mă gândesc că se lasă la o parte niște interese meschine și se dorește o mare echipă”, a spus Mădălin Voicu la Realitatea TV.

Cine este Mădălin Voicu?

În legislatura 1996-2000 Mădălin Voicu a fost ales în municipiul București pe listele Partidei Romilor. La alegerile din anul 2000 a fost ales deputat de Giurgiu din partea Partidului Social Democrat. În mai 2010 a fost exclus din PSD.

În octombrie 2012 a depus împreună cu parlamentarul Nicolae Păun un proiect legislativ, de grațiere a pedepselor cu închisoare până la 6 ani. A candidat la alegerile parlamentare din 2012 din partea USL în județul Constanța.

Prosport.ro