17 mai 11:43 PM

Abonare la google news

Luptătorul rus care şi-a injectat ulei de motor în braţe, iar acum regretă decizia. „Nu m-am gândit la consecinţe“

„Am început să merg la sală cu doi ani înainte să fiu chemat la serviciul militar. În armată, eram îngrijorat că voi avea greutăţi şi voi slăbi, aşa că am decis să încerc ulei sintetic. Când am terminat serviciul militar, am început să mă transform şi am făcut totul acasă. Mama mea era foarte îngrijorată de ceea ce făceam, dar acum suntem bine şi ştie că uleiul sintetic poate fi îndepărtat. La început am vrut să-l injectez în alte părţi ale corpului meu, dar apoi au început problemele şi am încetat să îl mai folosesc”, a declarat Kirill Tereshin în urmă cu doi ani, potrivit ştirileprotv.ro. 

În prezent, Popeye încearcă să-şi repare greşeala pe care a făcut-o în urmă cu câţiva ani. Acesta a început o campanie de crowdfunding pentru a strânge bani şi a suferit deja o primă intervenţie chirurgicală.

„Am doar 24 de ani şi sistemul meu imunitar susţine în continuare această inflamaţie, dar chiar nu ştiu ce se va întâmpla în continuare. De aceea vreau să încep operaţia şi să depăşesc acest coşmar. Mi-am umflat braţele la 20 de ani pentru propria mea prostie. Nu m-am gândit la consecinţe”, a adăugat el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul