luni 19 iulie 8:00 PM

Abonare la google news

Lui Marius Șumudică i se fac toate poftele! După Alibec, CFR Cluj a demarat negocierile și cu Budescu


„Gemenii golului” din ultimele sezoane în Liga 1, Budescu și Alibec, au șanse mari să joace din nou împreună, sub comanda antrenorului cu care le-a mers cel mai bine, Marius Șumudică.


Transferurile celor doi au fost marile dorințe ale antrenorului, în momentul în care a ajuns la CFR, iar conducătorii din Gruia i-au promis că vor face eforturi pentru a-i aduce, mai ales că Alibec și Budescu erau două doleanțe mai vechi și pentru președintele Marian Copilu sau finanțatorul Nelu Varga.

Îl așteaptă până săptămâna viitoare

Din informațiile Prosport.ro, după ce s-au înțeles cu Alibec și cu Kayserispor, pentru împrumutul atacantului, oficialii din Gruia au demarat negocierile și cu Constantin Budescu. Mijlocașul este decis să se transfere și el la Cluj, alături de Alibec și Șumudică, dar trebuie să-și rezolve situația de la FC Damac, clubul din Arabia Saudită care îl deține.

Se pare că arabii ar fi de acord să-l lase liber la CFR ori sub formă de împrumut, dar negocierile se poartă asupra sumei de bani pe care Budescu ar trebui să o încaseze. Mijlocașul ar mai avea de primit aproape 1 milion de dolari, dacă și-ar duce contractul la final. Clubul saudit vrea să-i acorde însă mai puțin de jumătate din această sumă, pentru a nu mai avea pretenții asupra sa.

Clujenii îi pot oferi și ei undeva la 20.000 de euro pe lună și speră ca Budescu să găsească o soluție până săptămâna viitoare, pentru a-l putea înscrie pe lista UEFA, pentru următorul tur preliminar.

Gigi Becali confirmă că Șumudică îl vrea pe Budescu!

Gigi Becali a vorbit pentru Prosport.ro despre eventualitatea transferului lui Budescu la CFR Cluj și confirmă că Șumudică e în negocieri cu mijlocașul de 32 de ani.

„Eu am auzit că Șumudică îl vrea și pe Budescu, dar nu îmi e frică de ei. Suntem abia la începutul campionatului și se vor regla lucrurile și la noi. Și noi avem niște probleme în atac, dar le vom rezolva”, a spus Becali pentru Prosport.ro

 

 

Prosport.ro