joi 11 noiembrie 4:15 PM

Abonare la google news

Ludovic Orban va fi dat afară din PNL, vineri. „Până acum nu le-a dat voie Iohannis, ca să nu mă victimizeze”


Întrebat dacă vineri va propune excluderea lui Ludovic Orban din PNL, Florin Cîţu a răspuns: „O să discutăm declaraţiile domnului Orban din ultima perioadă şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi o să vedem decizia BEx”.


La rândul său, Orban spune că liberalii fideli lui Cîţu doreau de mult excluderea lui din partid, dar „nu le-a dat voie Iohannis până acum să mă dea afară, ca să nu mă victimizeze”.

Citeşte şi Ludovic Orban demască planurile lui Klaus Iohannis: „Vrea să fie premier în 2024, după ce-i expiră mandatul de preşedinte”

„Acum, ei știu foarte bine că pentru a da afară un fost președinte al partidului, nu mă dai afară în BEx-ul echipei demolatoare. Este nevoie de o decizie a Consiliului Național, adică minimum 1.000 de liberali care trebuie convinși. Sincer, o să mă duc la reuniunea Biroului Executiv ca să cer demisia lui Cîțu și a conducerii, să le mai cer o dată să sisteze orice fel de discuții cu PSD, după care, dacă ei continuă să bată palma cu PSD, în mod evident nu mai am ce să caut în PNL”, a mai spus Orban.

Ședința BEx în care se va propune excluderea lui Ludovic Orban din Partidul Național Liberal va avea loc vineri, 12 noiembrie, la ora 11.00, la sala grupului PNL de la Parlament.

Citeşte şi Ludovic Orban, ironii pe bandă rulantă la adresa colegilor de partid: „Nu mă poate nimeni exclude din PNL pentru că am partidul în inimă, suflet şi minte”

Romaniatv.net