miercuri 7 iulie 6:52 PM

Abonare la google news

Ludovic Orban, reacţie după ce a fost îmbrâncit: De când sunt eu în PNL n-am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi


Ludovic Orban, reacţie după ce a fost îmbrâncit. Preşedintele PNL spune că ce s-a întâmplat la alegerile interne ale Sectorului 4 nu a fost corect, având în vedere că este primul an în care bodzguarzi au fost implicaţi în procesul de organizare.


Ludovic Orban, reacţie după ce a fost îmbrâncit: De când sunt eu în PNL n-am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi

„Ce s-a întâmplat nu este corect. De când sunt eu în PNL n-am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare, de votare. Bodyguarzii care păzeau scena nu m-au recunoscut în primă fază şi nu m-au lăsat să intru pe scenă.

Nu-mi place să discut. Eu nu am accepta prezenţa bodyguarzilor şi până la urmă, bodyguarzii şi-au văzut de treabă, dar cu o mare rezistenţă din partea colegilor mei.

Este un amănunt pe care nu vreau să-l comentez. Eu sunt garanţia că nu e nevoie de bodyguarzi atunci când se organizează alegeri interne.

Domnul Boc nici nu era de faţă. Şi-au ţinut cuvântările două ore, după care au plecat. Episodul s-a petrecut ulterior cuvântărilor şi ulterior susţinerii discursurilor de către preşedinţii.”, a spus Ludovic Orban.

Adrian Moraru, consilier general şi fost candidat la Primăria Sectorului 3, a criticat modul cum au fost organizate alegerile de la Sectorul 4 şi faptul că organizatorii au apelat la agenţi de pază ai unei firme private, agenţi care l-ar fi îmbrâncit inclusiv pe şeful PNL, Ludovic Orban, pentru a-l scoate de pe scenă.

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Preşedintele naţional al partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine” şi care i-au zis să facă paşi”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Moraru, consilier general al PNL.

Alegerile PNL de la Sectorul 4 au avut parte de un fapt inedit. Organizatorii au folosit o firmă de pază pentru a menţine liniştea şi controlul membrilor, însă agenţii acesteia s-au contrat atât cu jurnaliştii, cât şi cu o parte a echipei Orban, inclusiv liderul PNL fiind îndepărtat mai mult cu forţa de pe scena din curtea sediului central al partidului.

Citeşte şi: Scandal în PNL. Adrian Moraru: „Ludovic Orban a fost îmbrâncit de gorile cu ceafa lată la alegerile de la Sectorul 4”

Romaniatv.net