26 mai 2:48 PM

Abonare la google news

Ludovic Orban, despre cei care s-au adunat într-o sală din Parlament, fără mască, de ziua sa: Nu a fost nicio petrecere organizată. Colegii au venit să-mi spună „La mulți ani!”. I-am îndemnat să respecte regulile

Președintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, miercuri, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, că cei care s-au adunat într-o sală din Parlament, fără mască, de ziua sa nu au venit la o petrecere organizată și că el i-a îndemnat să respecte regulile.

„Colegii mei care au venit să-mi spună La mulți ani, în diferite momente. Sunt toți vaccinați. Nu a fost nicio petrecre organizată. La finalul programului de lucru, au fost mai mulți colegi, nu am stat să-i număr, să socotesc”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a spus că le-a cerut colegilor săi să respecte regulile, așa cum le respectă și el, dar că nu puteau să poarte mască în timp ce mâncau.

„Evident că i-am îndemnat să respecte regulile. Regulile au fost respectate, cu excepția momentului în care mănâncă. (…)
Normal că a trebuit să-i servesc cu ceva pe colegii mei. Nu a fost nicio o petrecere organizată. La finalul programului meu de lucru, care era cunoscut de colegii mei, că e program public, au fost fost mai mulți colegi. (…) De ziua de naștere, în multe locuri de muncă, oamenii vin să-i ureze La mulți ani celui sărbătorit”, a explicat Orban.

Întrebat dacă va cere să fie sancționați cei care nu aveau mască. liderul PNL a replicat: „Atâta timp cât de față cu mine i-am rugat și, evident, exceptând momentul în care mănâncă sau beau ceva, regulile au fost respectate. Toți cei care au fost acolo n-au venit într-un mod organizat, n-au avut nicio invitație. Pe de altă parte, dacă vin niște colegi să-ți ureze La mulți ani, nu poți să le întorci spatele și nu poți să te porți ca și cum n-ar fi colegii tăi”.

Mai multe persoane fără mască s-ar fi strâns într-o sală din Parlament pentru a-l felicita pe Ludovic Orban, marți, atunci când liderul PNL și președintele Camerei Deputaților, a împlinit 58 de ani.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citeste articolul pe G4Media