Abonare la google news

Ludovic Orban a recunoscut care a fost marele eşec în mandatul de premier: Hai să fim cinstiți! Puteam mai mult de atât

Ludovic Orban a recunoscut care a fost marele eşec în mandatul de premier.  Şeful PNL  susține că nu a mai fost făcută o analiză, însă fiecare liberal știe că se putea mai mult.

Ludovic Orban a recunoscut care a fost marele eşec în mandatul de premier. Anunţul făcut de liderul liberal

Din acest motiv, în următorii ani, PNL va trebui să facă mai mult decât a făcut între 2017 şi 2020.

”Partidul Naţional Liberal este singura formaţiune politică care într-adevăr grupează o elită sau nişte vârfuri ale societăţii şi mai ales, grupează oameni normali, oameni care stau pe propriile picioare, oameni care nu sunt bolnavi de putere, oameni care atunci când ajung în funcţii publice au capacitatea să le gireze cu profesionalism şi în interesul public. Uitaţi-vă la spectrul politic! Mulţi din cei care sunt actori astăzi nici nu ştiu foarte bine ce vor, sunt complet impredictibili, nu au coeziune în acţiune. De multe ori au agende  care nu sunt decât nişte agende care nu au alt scop, decât să culeagă voturi. Nu au niciun fel de competenţă şi capabilitate în materie de guvernare.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu vorbeşte despre jocurile din conducerea PNL. Ce se întâmplă în bătălia pe puterea liberalilor: Orban e unul dintre vechii brontozauri! Anunţul făcut de liderul PSD

Hai să fim cinstiţi, acum, uitându-ne unii în ochii celorlalţi, şi să recunoaştem că la alegerile parlamentare puteam face mai mult . Eu am făcut o analiză a alegerilor parlamentare pe care nu am mai vrut să o pun în dezbaterea PNL, pentru că noi aveam altă preocupare: Să negociem aşezarea la guvernare. Să încercăm să obţinem poziţiile care să ne permită să luăm deciziile la guvernare. Nu mai avea rost să începem să facem o analiză. Dar fiecare dintre noi trebuie să ne facem o introspecţie, să ştim fiecare cât puteam face mai mult”, a afirmat Orban în faţa membrilor PNL Botoşani, informează News.ro.

Citeşte şi: Orban aruncă bomba despre negocierile pentru coaliţia de guvernare: „Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău. Au încercat să convoace BPN pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”

Citeste articolul pe RomaniaTV