Abonare la google news

Lucrările la calea ferată din localitatea Drajna Nouă, în desfăşurare. Când va fi redeschis traficul

Conform CFR Infrastructură, reparaţiile la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 111+177 sunt în etapa finală de execuţie. şi u o valoare de 1,46 milioane de lei.

 

Lucrările de reparaţii constau în montarea de dale strail şi refacerea sistemului rutier, în vederea creşterii gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi feroviare. Amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată se realizează cu dale noi din cauciuc, iar de o parte şi de alta a căii ferate, la marginea drumului, se montează parapete metalice de ghidare a vehiculelor, în zona trecerii la nivel.

 

Condiţii de circulaţie

 

În perioada de execuţie a lucrărilor la trecerea la nivel cu calea ferată de la km CF 111+177, traficul feroviar se va realiza alternativ pe câte un fir de circulaţie, iar traficul rutier se va desfăşura alternativ pe o singură bandă de mers, conducătorii auto fiind rugaţi să respecte în timpul zilei, în intervalul orar 07.00 – 20.00, traseul semnalizat cu piloţi de dirijare, dotaţi cu staţii de emisie recepţie iar, în timpul nopţii, în intervalul orar 20.00-07.00, dirijarea circulaţiei se va realiza pe baza semafoarelor electrice.

 

 

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul