vineri 21 ianuarie 5:16 PM

Abonare la google news

Lucian Goian n-are milă de Dinamo: „Să retrogradeze și să înceapă de la zero, ca Rapid!”


Lucian Goian n-are milă de Dinamo!


Fost campion în „Ștefan cel Mare”, Lucian Goian crede că o retrogradare în Liga 2 ar putea să-i prindă bine lui Dinamo.

Totuși, fanii „câinilor” primesc și vești bune. Dinamo ar putea ieși din insolvență: „Ne așteptăm la acoperirea integrală a masei credale, adică aproape zece milioane de euro și niște garanții pentru ceea ce se întâmplă în continuare. Dacă se acoperă masa credală, Dinamo iese din insolvență în două – trei luni. Începând de luni, începe să curgă o lună jumătate în care se va face o due diligence de una dintre aceste societăți și, ulterior, vom avea un răspuns clar din partea lor. E vorba de un fond de investiții enorm”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo.

Lucian Goian: „Aș prefera să retrogradeze Dinamo!”

Lucian Goian n-ar vrea să vadă un campionat cu 18 echipe și crede că Dinamo trebuie să renască și să treacă și prin momente foarte grele, la fel ca rivala Rapid.

Dinamo a rămas fără cel mai valoros fotbalist din lot cu numai câteva zile înaintea primului meci oficial din acest an. Vineri, 21 ianuarie, de la ora 20:00, trupa din Ștefan cel Mare va evolua în etapa cu numărul 22 a Ligii 1 pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, în compania lui FC Argeș.

„Am văzut că circulă prin presă varianta ca Liga 1 să revină la 18 echipe ca să se salveze Dinamo. Eu aș prefera să retrogradeze ori să înceapă de la zero, din Liga a 4-a cum a făcut Rapidul, să renască un Dinamo curat, un Dinamo puternic. Am înțeles, Dinamo nu a fost niciodată în Liga a 2-a, dar sunt momente grele la echipă și nu e bine să fie așa în continuare”, a spus Lucian Goian, conform EuroSport.

Prosport.ro