Abonare la google news

Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Aplicația va restricționa folosirea contului de către mai multe persoane

Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Platforma permite în prezent crearea unui cont cu maximum patru profiluri diferite pe același cont, în funcție de abonamentul plătit. De pe fiecare dintre profiluri se pot conecta mai multe persoane, din mai multe locuri, însă nu simultan.

În ultimele zile, mai mulți utilizatori ai platformei de filme și seriale au primit o notificare în care apărea mesajul: ”Dacă nu locuiești cu proprietarul acestui cont, trebuie să ai propriul cont pentru a mai putea viziona”.

Citește și: Netflix scumpeşte abonamentul. Care sunt noile tarife din februarie 2021

Citeste si:  Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi. Sigur nu se aștepta la asta. 'Răspunsul incredibil al fotbalistului

Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Un purtător de cuvând al platformei a confirmat pentru BBC faptul că „testul este făcut cu scopul de a ne asigura că oamenii care folosesc acele conturi sunt autorizați să facă asta”. De asemenea, acesta a adăugat că până în prezent nu a fsot luată o decizie cu privire la restricționarea conturilor pe întreaga platformă. În cadrul acestui test, utilizatorii pot verifica autorizarea printr-un cod trimis pe telefon sau prin email.

Netflix încearcă să oprească utilizarea nepermisă a conturilor, în condițiile în care nu știe câte persoane îi folosesc platforma în realitate. Anul trecut, Netflix a avut parte de aproape 37 de milioane de noi abonați, având în prezent peste 200 de milioane în întreaga lume.

Citeste si:  Peste 47.000 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, iar 230 au avut reacții adverse

Netflix a lansat o nouă aplicaţie de Android

Netflix vine cu o nouă îmbunătăţire a aplicaţiei Android.”Downloads for You” va fi responsabilă de descărcarea automată a conţinutului. Activarea acestei funcții va face ca Netflix să descarce singur filme și seriale despre care crede că sunt pe placul utilizatorului. Algoritmul serviciului vă face alegerea pe baza istoricului de vizionare al profilului folosit.

Utilizatorul va putea specifica limita spatiului pe care Netflix o va avea la dispozitie pentru aceasta facilitate. Exista trei optiuni in acest sens: 1GB, 3GB si 5GB. Download-ul se va face doar cand device-ul mobil este conectat la o retea wireless. „Downloads for You” va functiona independent pentru fiecare profil in parte, astfel ca fiecare profil va avea propria lista de download-uri si va putea specifica propria limita de spatiu.

Citeste si:  Desant al diplomaților americani în instituțiile din Justiție după ce Antony Blinken, noul secretar de Stat al SUA, a anunțat o puternică agendă anti-corupție

Desi Netflix spune ca noua optiune este valabila pentru tot continutul din cadrul platformei, in functie de conditiile particulare de licentiere, ar putea exista cazuri in care anumite titluri vor fi ocolite de algoritm.

 

Citeste articolul pe RomaniaTV

 40 total views