luni 6 decembrie 12:17 AM

Abonare la google news

Lovitură pentru Universitatea Craiova înaintea meciului de la Botoşani: Lyes Houri s-a accidentat din nou şi are şanse infime să mai joace anul acesta


Problemele de lot se ţin lanţ în ultima perioadă la Universitatea Craiova, iar înaintea meciului de la Botoşani, programat luni, de la ora 20:30, oltenii l-au pierdut şi pe mijlocaşul ofensiv Lyes Houri (25 de ani).


Deşi nu era inclus de Reghecampf pe lista indisponibililor, la conferinţa de presă de la începutul week-end-ului, jucătorul francez cu origini magrebiene a declarat forfait la ultimul antrenament înaintea decolării spre Moldova şi nu a mai făcut deplasarea.

Houri a lipsit şi la meciul de la Piteşti, de acum două etape, din cauza unei accidentări, dar a fost recuperat. Ţinut în teren de Reghecampf pe toată durata meciului din Cupa României, cu ACSO Filiaşi, Lyes Houri s-a accidentat din nou şi sunt şanse mici ca jucătorul împrumutat de Universitatea Craiova de la formaţia maghiară MOL Fehervar să mai evolueze în vreun meci anul acesta.

Lovitură pentru Universitatea Craiova înaintea meciului de la Botoşani: Lyes Houri s-a accidentat din nou şi are şanse infime să mai joace anul acesta

Pentru partida de la Botoşani, Laurenţiu Reghecampf nu poate conta nici pe Valerică Găman, Antoine Conte, Alexandru Mateiu, însă vestea cea mai bună este legată de recuperarea căpitanului Nicuşor Bancu, după ce acesta suferise o entorsă în meciul din runda trecută, cu FCSB.

De asemenea, Ante Roguljic şi Matteo Fedele sunt şi ei apţi de joc.

„Ne mai revin şi din jucătorii accidentaţi, Papp, Bancu, Roguljic, Fedele. Din păcate, Găman nu este apt, are dureri, sperăm să nu fie grav, ne-a lipsit mult. Avem un lot numeros, dar unii au avut ghinion, exemplu este Mateiu, care a revenit, şi-a rupt dinţii, apoi a avut fractură, este accidentat de două luni, el ne putea ajuta în anumite momente, la fel Koljic sau Găman. Conte şi-a scrântit glezna, este operat şi va reveni la jumătatea lunii ianuarie” a declarat Laurenţiu Reghecampf, înaintea duelului cu FC Botoşani. Universitatea Craiova are trei înfrângeri consecutive în Liga 1, a ajuns pe locul cinci şi în cazul în care pierde şi la Botoşani riscă să iasă din zona locurilor de play-off.

Prosport.ro