luni 23 august 4:36 PM

Abonare la google news

Lovitură pentru Clotilde Armand! Alin Stoica, prefectul Capitalei: Nu se impune prelungirea stării de alertă în Sectorul 1


Lovitură pentru Clotilde Armand! Prefectul Capitalei a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1, pe fondul scandalului dintre primar şi compania Romprest.


„Nu se impune prelungirea stării de alertă. În acelaşi timp, am avut o discuţie cu Primăria Sectorului 1 şi cu Romprest şi urmează ca în două zile să prezinte împreună cu plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung şi sper ca ambele părţi sunt conştiente de importanţa pe care acest lucru o are pentru cetăţenii Sectorului 1 şi vor veni împreună cu această soluţie”, a spus Alin Stoica.

Principalele declarații făcute de Alin Stoica

Prin neprelungirea stării de alertă, Prefectul Capitalei susţine că Primăria Sectorului 1 nu mai poate angaja o altă firmă care să cureţe. Alin Stoica a dat de înţeles că autorităţile vor monitoriza atent situaţia pentru a nu se ajunge din nou la o criză a gunoaielor precum cea din urmă cu o lună.

„Societatea de salubrizare a dat asigurări că are capacitatea necesară să continue. Evident că situaţia va fi sub monitorizare, având în vedere că este oarecum fragil după toată această perioadă.

Instituţiile despre care am vorbit vor monitoriza continuu situaţia din Sectorul 1 şi nu vom ezita să luăm măsuri în momentul în care lucrurile se vor înrăutăţi.

Serviciul Romprest trebuie să continue. După cum ştim există un diferend între cele două părţi;

Romprest va funcţiona la capacitate. Din discuţiile pe care le-am avut îşi vor continua activitatea. Evident ei solicită plata din partea Primăriei Sectorului 1”, a declarat Alin Stoica, prefectul Capitalei.

Citeşte şi: Clotilde Armand, desfiinţată de PSD. „Este expresia neputinței, a nepriceperii în administrație”

Clotilde Armand cere din concediu prelungirea stării de alertă din sectorul 1 cu 15 zile

Clotilde Armand a cerut din concediu prelungirea stării de alertă sanitară din sectorul 1 cu 15 zile. Prefectul urmează să decidă luni dacă se prelungeşte sau nu starea de alertă.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1 a aprobat, duminică, prelungirea stării de alertă pe raza sectorului, iar decizia urmează să fie luată luni de prefectul Capitalei.

„Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1. Acesta a aprobat prelungirea (…) pe raza UAT Sectorul 1 cu 20 voturi pentru din 27. Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă a Sectorului 1 a fost trimisă astăzi Prefectului Municipiului Bucureşti care urmează să ia o decizie”, transmite biroul de presă al Primăriei Sectorului 1.

Reamintim că starea de alertă sanitară din Sectorul 1 a intrat în vigoare pe data de 24 iulie, ora 00.00 şi a fost valabilă timp de 30 de zile.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu a răbufnit după ce Clotilde Armand a cerut prelungirea stării de alertă în Sectorul 1: „Culmea nesimţirii ca din concediu să ceri stare de alertă”

Romaniatv.net