31 ianuarie 5:59 PM

Abonare la google news

Lovitură în Bănie! Juan Camara ajunge luni la Craiova! Mihai Rotaru: „Așteptăm să poată semna” | EXCLUSIV

În căutarea unui antrenor principal, după despărţirea de Cornel Papură, Universitatea Craiova vrea să-şi şi completeze lotul în ultimele zile de mercato. Finanţatorul Mihai Rotaru a reiterat ideea că vor fi aduşi „maxim trei jucători”, aşa cum anunţase şi la finalul turului.

Am spus că vom aduce maximum trei jucători, ăsta e scopul în continuare. Trebuie să ne întărim pe trei poziții. Cu un jucător suntem în discuții, el e în procedură de a se elibera de clubul lui anterior. Avem o înțelegere, financiar, cu durata contractului, tot, acum așteptăm să poată semna”, a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

Contract pe 3 ani şi jumătate cu Craiova

Jucătorul care este pe cale de a se elibera de clubul anterior este la spaniolul Juan del Carmen Camara Mesa, acesta fiind numele întreg al lui Juan Camara, de la Dinamo, despre care ProSport a anunţat în premieră că este dorit şi apoi că s-a înţeles cu Universitatea Craiova.

Juan Camara (26 de ani) este aşteptat mâine la Craiova pentru a se stabilit ultimele detalii ale înţelegerii cu Universitatea, iar după ce se va consfinţi şi oficial despărţirea de Dinamo, el va semna cu Universitatea Craiova un contract pe trei ani şi jumătate.

Clubul din Bănie s-a înţeles deja cu polonezii de la Jagiellonia Bialystok pentru un transfer definitiv în schimbul sumei de 200.000 de euro. Spaniolul are 2 goluri şi 4 pase decisive în 13 meciuri jucate pentru Dinamo în acest sezon. Atacantul cotat la 600.000 de euro mai avea încă doi ani şi jumătate de contract cu formaţia poloneză Jagiellonia Bialystok (locul 7 în Ekstraklasa), care a solicitat el pentru aceeaşi sumă pe care a plătit-o celor de la Miedz Legnica, respectiv 200.000 de euro.

Are două meciuri la prima echipă a Barcelonei

Format la Academia celor de la Villarreal, Camara a fost transferat la echipa secundă a Barcelonei, pentru care a marcat 12 goluri şi a dat 8 pase de gol în 61 de meciuri. Juan Camara a strâns o jumătate de oră în două meciuri oficiale pentru prima echipă a Barcelonei, în sezonul 2015 – 2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei. După alte experienţe în ţara natală, la Reus Deportiu şi Girona, extrema de picior stâng a ajuns în Polonia.

Sursa: Prosport