Abonare la google news

Lovitură dură pentru “Spartacus Idolul Fetelor”! Câți ani de închisoare au decis magistrații pentru interlop, după scandalul monstruos făcut de Paște

“Spartacus Idolul Fetelor”, pe numele din buletin Vasile Badea, riscă să stea câțiva ani după gratii, după ce magistrații au dat o primă sentință în dosarul în care acesta a fost anchetat. Alături de alți interlopi, bărbatul a provocat un scandal monstruos în prima zi de Paște din 2020, după ce s-au încins grătarele în curtea unei case din Rahova.

Lovitură dură pentru “Spartacus Idolu Fetelor”

Scenele violente dintre scandalagii și polițiști au izbucnit după ce s-a făcut un apel la 112 prin care a fost anunțat un conflict spontan, declanșat pe fondul consumului de alcool. Scandalul a fost aplanat la scurt timp după ce s-au tras focurile de armă, iar 37 de persoane au fost duse la audieri în seara de 19 aprilie 2020. Câțiva martori au filmat atunci momentele de la geamurile locuințelor.

În urmă cu două zile, Judecătoria Sectorului 5 a dat o primă sentință pe numele lui Vasile Badea, pe care l-au condamnat la cinci ani şi două luni de închisoare, potrivit wowbiz.ro. Alte șapte persoane au fost cercetate și judecate în acest dosar;  Constantin Gigi, zis şi “Bertolon” a primit şapte ani şi trei luni de închisoare; Nicuşor Lider, cunoscut drept “Crecea”– cinci ani şi trei luni de închisoare și Antonio Dincă, aka “Samir”– un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare. Cu toții mai au o șansă însă, pentru că sentința nu este definitivă, conform sursei citate mai sus. Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Călin şi Ştefan Stângaciu sunt cele patru persoane inculpate care au fost achitate.

Nu rata: Cine este, de fapt, Spartacus Idolul Fetelor, liderul “revoluției” din Rahova! Ce NU s-a spus la TV

“Spartacus Idolul Fetelor” este acuzat că i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul din Rahova în ziua de Paște a anului trecut; el a fost trimis în judecată  pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice, distrugerea unor maşini ale Poliţiei.

Citește și: “Spartacus Idolul Fetelor”, romul care a pornit “revoluția” din cartierul Rahova, și-a cerut scuze polițiștilor. “Ami pare rău la domni…”

Sursa foto: Facebook & captură video YouTube

Citeste articolul pe Cancan