Abonare la google news

Lovitură de teatru la Dinamo! Pablo Cortacero și-a anunțat revenirea în „Ștefan cel Mare”: „M-a sunat, era fericit!” Mesajul transmis lui Ciprian Marica

Lovitură de teatru anunțată de Ciprian Marica. Fostul atacant din Ștefan cel Mare a dezvăluit că Pablo Cortacero l-a sunat și că spaniolul își anunță revenirea la Dinamo. Fostul jucător al „câinilor” are și o relație de afaceri cu investitorul spaniol.

Suporterii lui Dinamo nu scapă de coșmarul Pablo Cortacero. Deși fanii din programul socios DDB au preluat frâiele clubului și au asigurat supraviețuirea echipei, aceștia se văd acum amenințați de o anunțată revenire a omului care a preluat clubul de la Ionuț Negoiță.

Ciprian Marica deține un imobil pe Calea Dorobanților și a fost de acord să-l închirieze. Pablo Cortacero a spus că își dorește ca la etajul doi să fie sediul clubului, iar la parter magazinul oficial. Spaniolul a fost de acord ca Dinamo să plătească o chirie de 7.000 de euro pe lună, doar după ce locul respectiv va fi renovat. Marica și-a dat acceptul, însă Cortacero n-a mai dat vreun semn.

Lovitură de teatru la Dinamo! Pablo Cortacero și-a anunțat revenirea în Ștefan cel Mare! Mesajul transmis lui Ciprian Marica


În plin scandal provocat de Magaye Gueye, care a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma unui control al ANAD, fanii lui Dinamo primesc o nouă veste de coșmar. Pablo Cortacero își anunță revenirea la București.

„Ieri sau alaltăieri, m-a sunat Pablo Cortacero, era încântat și fericit. Era bucuros și spunea că vine la București. Mi-a spus: «știu, stiu că nu mă crezi», dar omul mi-a spus ca a fost în Anglia, că a stat la Londra câteva săptămâni bune și că se întoarce cu rezultate și cu bani pentru Dinamo.

Mi-a spus că va plăti și ca va aduce și milioanele. Ar fi fost culmea să îmi spună și câte milioane!

Mi-a spus că va plăti tot. I-am zis să-și rezolve problemele cu Dinamo, apoi vorbim și de sediul pe care i-l pot da”, a declarat Ciprian Marica la Digi Sport.

Ionuț Negoiță, dezvăluiri fabuloase despre vânzarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță a vorbit despre vânzarea clubului Dinamo spaniolilor conduși de Pablo Cortacero. Omul de afaceri spune că ibericii l-au convins în momentul în care au virat 500 de mii de euro în club, ca împrumut. „Au început bine, dar au continuat prost” , spune fostul patron din Ștefan cel Mare.

Până la clarificarea situației din clasament, dar și a celor din vestiar sau administrative, Ionuț Negoiță revine cu noi dezvăluiri despre vânzarea clubului către Pablo Cortacero.

„Am avut discuții cu multă lume, cu tot felul de naționalități. Indieni, pakistanezi, italieni, spanioli ș.a. Chiar și vreo doi români care se băgau în seamă. Prin comparație cu alții, spaniolii au fost mai serioși. Și au început bine, dar au continuat prost.

Cortacero a venit cu Țălnar și cu Șerdean, dar și cu un domn Melero. Am vorbit pe video cu ei pentru că era pandemia. Melero, un domn extrem de respectat în Spania, apoi a intrat și Contra în ecuație. Se știa cu Melero, premisele erau bune.

Au adus 550.000 de euro fără să vină în țară, mai pe nevăzute. Toată povestea, toată ecuația suna promițător”, a declarat Ionuț Negoiță pentru Gsp.

Eu am dat Dinamo pe 1 leu, era simbolic, dar nici p-ăla nu mi l-au dat! Dacă nu am găsit pe cineva care să-mi dea mai mult de un leu…. Partea bună e că am reușit să mă descarc de o poveste, s-o preia altcineva și să se ocupe de ea. Nu era ca o societate pe care o abandonezi
Ionuț Negoiță

Citeste articolul pe ProSport