Abonare la google news

Lora, lucruri neştiute despre relaţia cu Ionuţ Ghenu. Ce spune artista despre căsătorie

Pe cât de trist a debutat 2020 pentru artistă, pe atât de frumos a început, însă, 2021, Lora făcând din nou echipă cu Cove la Vorbeşte Lumea, în lipsa Adelei Popescu, plecată în concediu de maternitate. Deşi ultimul an a învăţat-o să nu mai facă planuri pe termen lung şi să se concentreze pe clipa prezentă, vedeta traversează o perioadă plină de idei. Îşi caută teren pentru casa visurilor ei alături de logodnicul Ionuţ Ghenu, se lansează în afaceri cu fratele ei şi ia fiecare clipă aşa cum vine. Această mentalitate a ajutat-o să vadă şi perioada incertă din Bali, departe de casă, ca pe un moment „magic“, aşa cum ne-a povestit.

 La un an distanţă de la debutul experienţei Bali, când ai rămas blocată acolo din cauza pandemiei, cum percepi acum acel moment, cum s-au aşternut amintirile?

Îl percep ca pe un moment care m-a schimbat, care m-a ajutat, care m-a făcut să mă accept şi să învăţ să mă calibrez mai bine. Acele luni petrecute acolo m-au făcut să am mai multă răbdare, să privesc fiecare experienţă cu mai multă atenţie şi să nu mai fiu atât de agitată. Aşa că amintirile sunt unele bune şi le voi păstra mereu. A fost magic.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul