Liviu Vârciu, mesaj pentru polițistul care i-a luat permisul. Vedeta e furioasă!

Liviu Vârciu i-a transmis un mesaj prin intermediul mediului online, polițistului care i-a luat permisul și care l-a făcut pieton pentru o perioadă de timp.

Liviu Vârciu, mesaj către polițist

Liviu Vârciu s-a înfuriat după ce, recent, un om al legii l-a lăsat fără permisul auto. Vedeta tv a  transmis astfel, un mesaj pentru omul legii.

Artistul a început anul prost, după ce a avut de-a face cu polițiștii de la Brigada Rutieră de trei ori anul acesta. Prima dată oamenii legii i-au reținut talonul motivând că are ITP-ul expirat, mai apoi, în timpul vacanței la munte, Liviu Vârciu și-a pierdut cheia de la mașină. Iar acum, se pare că s-a grăbit prea tare și a apasat prea mult pe accelerație. Așa că, polițiștii nu l-au iertat si l-au transformat de îndata din șofer în pieton si i-au dat și amendă.

Citeste si:  Cristian Pîrvulescu: O mulțime furioasă nu poate să facă istorie, ci doar să terfelească imaginea unei democrații

Vârciu a fost oprit de polițiștii de la Brigada Rutieră într-o localitate din Buzău, după ce a fost prins conducând cu o viteză de 107 km/h, în condițiile în care pe porțiunea respectivă de drum viteza legală era de 50 km/h.

”Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90 de zile”, i-a spus polițistul artistului, așa cum se poate vedea în vlogul postat de acesta pe Youtube.

Mesajul lui Vărciu pentru polițist

După ce inițial a crezut ca este vorba doar de suspendarea permisului auto, pentru o perioada limitata de timp, ulterior, artistul s-a trezit si cu o amendă trimisă de oamenii legii acasă. Văzăndu-se bun de plata, actorul a ținut sa transmita un mesaj celui care l-a lăsat fără document, dar și fără niste bani în buzunar.

Citeste si:  Tragedie în Constanța. Un bărbat a murit în timp ce susținea examenul pentru permisul auto

Liviu Vârciu a postat pe contul sau de socializare mesajul adresat polițistului, caruia i-a precizat și prenumele, pentru a fi sigur că mesajul ajunge acolo unde trebuie. Mai în glumă, mai în serios, vedeta nu s-a sfiit să anunțe ca a devenit pieton. Artistul i-a adus subtil critici agentului de la rutiera pentru faptul ca i-a dat amenda, în loc să-i fi dat un simplu avertisment, după cum spunea în mesaj artistul.

”Vă pup, dragilor, de astăzi sunt pieton. Dar vreau să-i mulțumesc domnului, nu-i dau tot numele, a zis că e băiat, dar…. mi-ai dat amendă și nu mi-ai zis. Mi-ai dat amendă, nu puteai să dai avertisment, știi tu care ești, Alexandru….”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu este unul dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Cu o carieră în muzica, dar și în televiziune, artistul are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, unde împărțășește cu aceșția momente din viața lui.

Citeste si:  Liviu Vârciu a rămas fără permisul de conducere: „Poliția Română și-a făcut treaba, cu un dobitoc care a mers cu 107 km/h...” (VIDEO)

Sursa: PlayTech

 8 total views