Abonare la google news

Liverpool merge în sferturile Champions League după o dublă victorie la „indigo” cu RB Leipzig!

Liverpool s-a calificat în sferturile de finală aale Champions League după ce a dispus în dublă manșă cu același scor, 2-0, de RB Leipzig.

La fel ca și turul și manșa retur s-a disputat tot pe „Puskás Aréna” din Budapesta. După cum bine știți, UEFA a fost nevoită să modifice locurile de disputare ale mai multor meciuri, din cauza pandemiei de coronavirus, atât în Liga Campionilor, cât şi în Europa League, astfel că „dubla” dintre „cormorani” și „tauri” a avut loc în Ungaria.

Citeste si:  Volei: Arcada Galați, victorie spectaculoasă în Cupa CEV! Azi, de la ora 18.00, duel cu Dinamo Moscova în sferturile de finală

La fel ca și în tur, când Salah (min.53) și Mane (58) au punctat, și în retur cei doi jucători au fost decisivi pentru „cormorani”, marcând în minutele 60 și 74 golurile victoriei echipei pregătite de Klopp. Astfel cu scorul general de 4-0 în „dubla” cu RB Leipzig, Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League.

Prin acest succes „cormoranii” par să fi depăşit momentul dificil prin care au trecut, cu opt înfrângeri în ultimele 12 partide. Pe lângă Liverpool, în sferturile de fiinală s-au mai calificat în urma rezultatelor înregistrate până în prezent FC Porto, Borusssia Dortmund și PSG.

Citeste si:  Biletul Zilei » Pariem la indigo pentru un nou „VERDE!”

Ultimele patru sfertfinaliste se vor desemna săptămâna viitoare când sunt prograamate ultimele meciuri ale manșei retur din cadrul optimilor UCL.

Programul returului optimilor Champions League:
Borussia Dortmund – Sevilla 2-2  (3-2)
Juventus – FC Porto  3-2 d.p. (1-2)
Liverpool – RB Leipzig 2-0 (2-0)
PSG – Barcelona 1-1 (4-1)
Marți, 16 martie
ora 22:00 Manchester City – Borussia M’gladbach (2-0)
ora 22:00 Real Madrid – Atalanta (1-0)
Miercuri, 17 martie
ora 22:00 Chelsea – Atletico Madrid (1-0)
ora 22:00 Bayern Munchen – Lazio (4-1)
*) în paranteză este trecut rezultatul înregistrat în tur

Citeste si:  Mahindra poate vinde Roxor în Statele Unite. Jeep nu a primit bine vestea

 

Citeste articolul pe Cancan

 43 total views