sâmbătă 23 octombrie 5:22 PM

Abonare la google news

Live Video calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite. Vezi online întrecerea de la Austin, Texas

Formula 1 a intrat în ultima linie dreaptă a sezonului, iar nervii celor doi pretendenți la titlul mondial sunt întinși la maximum. Verstappen și Hamilton se luptă în această noapte pentru prima poziție pe grila de start a Marelui Premiu al Statelor Unite.


Unde vezi live video calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite

După primele 17 curse ale sezonului, două în Bahrein și 15 în Europa, Marele Circ s-a mutat peste ocean pentru ultima parte a calendarului competițional. SUA, Mexic și Brazilia sunt următoarele trei etape, apoi ultimele trei sunt în Asia: Qatar, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, de la Austin, Texas, pot fi văzute live video online de la ora 00:00 pe Digi Online, pe PrimaPlay.ro și pe telekomtv.ro.

Tensiunea este maximă: Max Verstappen, de la Red Bull, și Lewis Hamilton, de la Mercedes, se află în fruntea clasamentului piloților și doar unul dintre ei va primi coroana la finalul sezonului. Olandezul are un avans minuscul în fața britanicului: șase puncte.


Jigniri și gesturi obscene la antrenamentele libere

Încleștarea dintre Verstappen și Hamilton a avut câteva episoade în acest sezon, însă acum pare să fi atins cote maxime. La aantrenamentele libere de vineri cei doi s-au întâlnit la un moment dat pe pistă, înainte de ultimul viraj. Au mers în mare viteză unul lângă altul, cu roțile aproape să li se atingă.

Până la urmă, Verstappen a intrat primul în viraj și a fost auzit rostind prin sistemul radio cuvinte care nu au nevoie de traducere: „stupid idiot”. Apoi i-a arătat și degetul mijlociu septuplului campion mondial de Formula 1. În aceste condiții, lupta pentru pole position se anunță una acerbă.

Surpriza Perez

Pentru că Verstappen a obținut abia al optulea timp la antrenamente, iar Hamilton pe al treilea, a apărut un alt pretendent la pole position. Sergio Perez, coechipierul lui Verstappen la Red Bull, a scos cel mai bun timp pe circuitul de la Austin. Cei de la Mercedes nu au ascuns că au ceva probleme la motor, dar că încearcă să le depășească.

Lando Norris, de la McLaren a fost al doilea, iar Bottas, Ricciardo, Stroll și Leclerc au scos și ei timpi mai buni decât liderul la zi al clasamentului mondial al piloților. Întrucât avansul celor de la Mercedes în bătălia din ierarhia constructorilor este de 35 de puncte față de Red Bull, rămâne deschisă și această luptă, iar Perez (Red Bull) Valteri Bottas (Mercedes), piloții secunzi ai celor două echipe, au un cuvânt important de spus.

Playsport.ro


Stirile.eu