2 iunie 4:00 PM

Abonare la google news

Live Text FC Hermannstadt – CS Mioveni, de la 19:00

Continuă lupta pentru un loc de Liga 1. FC Hermannstadt și CS Mioveni se întâlnesc după ce în tur, la Mioveni, au remizat, scor 0-0.

Echipa sibiană pare favorită la prima vedere, întrucât a evoluat în sezonul recent încheiat în Liga 1. Astfel, fotbaliștii sunt obișnuiți cu un ritm mai ridicat al competiției decât adversarii lor. De asemenea, echipa pregătită de Eugen Beza se află într-o formă extrem de bună. Hermannstadt a pierdut un singur meci în ultimele 5 etape din Liga 1, 0-2 în deplasare cu Dinamo. În schimb, în această perioadă au mai făcut un singur egal, 0-0 pe teren propriu cu Viitorul, și au câștigat celelalte 3 meciuri.

Hermannstadt – Mioveni, LIVE TEXT de la 19:00

Toate cele 3 victorii au fost înregistrate cu același scor, 1-0. Sibienii au învins în deplasare pe FC Voluntari și Poli Iași și pe teren propriu pe FC Argeș în ultima etapă. Grație acestei serii foarte bune, FC Hermannstadt a reușit să se salveze de la retrogradarea directă, lucru ce părea extrem de greu de realizat în urmă cu doar câteva săptămâni.

Nu toate lucrurile stau însă în favoarea sibienilor. Ei sunt nevoiți să dispute și acest meci extrem de important departe de casă. Așa cum s-a întâmplat pe tot parcursul sezonului, partida organizat-o de clubul din Sibiu se va juca pe stadionul din Mediaș. Motivul este reprezentat de faptul că la stadionul din Sibiu se desfășoară lucrări de modernizare.

Sibienii nu vor avea o misiune ușoară

De partea cealaltă, CS Mioveni nu este nici pe departe o echipă care să poată fi trecută cu vederea. Echipa antrenata de Alexandru Pelici a făcut un sezon extrem de solid în Liga 2. Argeșenii au terminat playoff-ul de promovare în Liga 1 pe locul 3, la un singur punct în spatele Rapidului. De asemenea, fotbaliștii de la Mioveni au trecut și sezonul trecut prin experiența barajului de promovare în prima divizie. Atunci, ei au fost învinși de Chindia Târgoviște cu scorul general de 3-1.

CS Mioveni nu traversează însă cea mai bună formă în ultimele săptămâni. Argeșenii nu au reușit să câștige decât un meci în ultimele 6 etape din Liga 2. Iar acela a fost meciul din ultima etapă contra Rapidului, când nu mai exista nicio miză. În această perioadă, jucătorii lui Pelici au pierdut un meci, 2-4 în deplasare cu Craiova, și au înregistrat nu mai puțin de 4 egaluri.

Mioveniul are totuși avantajul că nu a primit gol pe teren propriu în meciul tur. Astfel, orice reușită a lor împotriva lui Hermannstadt diseară poate fi decisivă.

Echipele probabile:

FC Hermannstadt: Cristiano – Mățel, Viera, Scarlatache, Opruț – Belu, Alhassan, R. Pires, Oroian – Mayoral, Yazalde

Rezerve: I. Pop, I. Stoica, Dâlbea, P. Petrescu, Vodă, Aralica, Sebaihi, Bagarici, Addae

Antrenor:  Eugen Beza

CS Mioveni: I. Popescu – Oancea, Garutti, A. Iacob, D. Șerbănică – S. Vereș, D. Toma – Ișfan, B. Rusu, Coșereanu – Blănaru

Rezerve: Ducan, R. Gherghe, Massaro, I. Rădescu, M. Șerban, A. Panait, S. Ivan, M. Chindriș

Antrenor: Alexandru Pelici

 

Citeste articolul pe PlaySport