vineri 21 ianuarie 4:40 PM

Abonare la google news

LIVE TEXT FC Argeș – Dinamo, de la 20:00. Dinamo, condamnată să câștige. Echipele probabile


Startul Ligii 1, în 2022, vine cum nu se poate mai prost pentru Dinamo. „Câinii” sunt într-o situație proastă, cu multe probleme de lot și tocmai ce l-au pierdut și pe Deian Sorescu. Acesta s-a transferat în Polonia și va aduce o sumă importantă pentru club.


Flavius Stoican nu va avea parte de o revenire ușoară, la Dinamo. FC Argeș încă mai speră la play-off și vizează victoria în acest meci. Mai ales că piteștenii întâlnesc o echipă aflată în mare suferință. Pentru Dinamo orice eșec poate complica și mai mult treaba.

Flavius Stoican face revoluție la Dinamo. Ce așteptări are antrenorul

Fostul fundaș a venit cu optimism în Ștefan cel Mare, deși este conștient că are o misiune foarte grea. Dinamo se află pe buza prăpastiei și nu mai este timp de pierdut. Așa că aștepată un rezultat bun, în Trivale. Chiar dacă Sorescu nu mai este la echipă și nu se mai bazează pe Steliano Filip și Iliev. În plus, câinii vor avea un portar care nu a jucat până acum în Liga 1.

Nu mai contează nimic acum, nu căutăm scuze și nici nu avem timp de așa ceva. Ăștia care suntem, mergem la război, i-a încurajat Stoican pe jucători

Stoican așteaptă întăriri de la conducere. „Câinii” vor transfera pe bandă rulantă în aceste zile.

Ne mai trebuie un atacant, pentru că Ivanovski are 3 galbene. Dacă e avertizat cu FC Argeș, atunci nu va juca împotriva celor de la FCSB. E important să mai vină un vârf. Mai vreau un mijlocaș ofensiv, un mijlocaș defensiv și un portar. Da, se negociază cu Cristiano Figueiredo. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, am ochit țintele. Dar avem un plafon salarial. Dacă un jucător vrea 10-15.000 de euro, atunci mergem la al doilea jucător de pe listă”, a mai declarat Flavius Stoican.

Echipe probabile

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Rainov – Ișfan, I. Șerban II, Dumitrașcu – Said
Antrenor: Andrei Prepeliță

Dinamo: Chesneau – Tomozei, Patriche, Ehmann, A. Radu – Răuță, Carp – Torje, C. Matei, Bordușanu – Ivanovski
Antrenor: Flavius Stoican

Playsport.ro