vineri 3 decembrie 8:15 PM

Abonare la google news

LIVE TEXT Academica Clinceni – Dinamo, de la 21:00. Meci crucial pentru Mircea Rednic. Echipe probabile


Pentru Mircea Rednic și Dinamo, meciul cu Clinceni are o importanță aparte. Ilfovenii sunt ultima echipă pe care au bătut-o câinii, tocmai la începutul lui august. De atunci, „câinii” au rămas fără victorie. Nici venirea lui Mircea Rednic nu a schimbat situația. De aceea, tehnicianul știe că trebuie să învingă neaapărat. Mai ales că și Clinceniul este într-o situație disperată.


Mircea Rednic, sub presiune. „Câinii” au nevoie neaapărat de victorie

Nici îân cele mai rele vise nu se gândeau fanii lui Dinamo că vor juca un adevărat derby al suferinței, contra celor de la Academica Clinceni. Pentru ambele echipe, acest meci poate să însemne un moment de cotitură. Câinii speră ca un succes să descătușeze echipa, care se află într-o situație foarte grea.

Nu mai avem voie să facem pași greșiți, nu mai este loc de glumă. Trebuie să câștigăm, altfel e rău de tot, avertizează Rednic.

Conducerea l-a asigurat pe antrenor de sprijin, indiferent de rezultatul din acest meci. Totuși, un eșec sau un egal, ar eroda poziția antrenorului.

Nu se pune problema. Are susținerea noastră și a suporterilor. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă, a declarat Iuliu Mureșan

Haos mare la Clinceni. Ionuț Chirilă refuză să plece de la echipă

Oficialii academicii nu mai știu ce să facă, să scape de Ionuț Chirilă. Acesta a negat că s-ar fi înțeles să rezilieze contractul și vrea să fie pe bancă, cu Dinamo. Clubul l-ar dori pe Stoican, dar acesta refuză să vină, până nu se lămurește situația lui Chirilă. Așa că echipa din Ilfov, care oricum este într-o situație disperată.

De ce ar trebui să plec? A fost Raiul pe Pământ aici şi am stricat eu lucrurile? Sunt antrenorul echipei şi la joi, 10:45, mă duc la antrenament. Dacă vor să mă dea afară au această posibilitatea. Dar să-şi asume şi consecinţele, este cât se poate de logic.

Am citit ceva cu echipa a doua, din Liga a 3-a. Nu se poate, contractul meu este exclusiv cu prima echipă. Cel puţin aşa arată exemplarele de la mine şi de la Federaţie”, a spus Ionuț Chirilă

Echipe probabile

Academica Clinceni: Ureche – Pașov, Bilali, Patriche, Holzmann – Chandarov, Cascini – R. Ion, Gavra, De Amorim – Vellios
Antrenor: John Ene

Dinamo: Iliev – A. Radu, Pinto, R. Grigore, St. Filip – C. Matei, Răuță, Măgureanu, Sorescu – Torje, Ivanovski
Antrenor: Mircea Rednic

Playsport.ro