miercuri 8 decembrie 3:21 PM

Abonare la google news

LIVE SCORE UEFA Champions League: Juventus – Malmo și Zenit – Chelsea, de la 19:45. Super duelul Bayern Munchen – Barcelona începe la 22:00


Faza grupelor din acest sezon de UEFA Champions League se încheie în această seară și toate meciurile vor putea fi urmărite în format LIVE SCORE pe PlaySport.ro. Spectacolul începe de la ora 19:45 cu două dueluri din Grupa H: Juventus – Malmo și Zenit – Chelsea.


LIVE SCORE UEFA Champions League: aflăm ultimele echipe care merg în optimile competiției

Ultimele dueluri ale acestui an din UEFA Champions League au loc în această seară și vor putea fi urmărite în format LIVE SCORE pe PlaySport.ro.
Spectacolul începe de la ora 19:45, când Chelsea și Juventus se vor lupta de la distanță pentru prima poziție în Grupa H. Londonezii merg în deplasare la Saint Petersburg pentru duelul cu Zenit, în timp ce Juventus va primi vizita suedezilor de la Malmo.
Situația în grupă stă în felul următor: Chelsea și Juventus au câte 12 puncte, cu un mic avantaj pentru londonezi. Rezultatele din meciurile directe o avantajează pe Chelsea, care s-a impus pe teren propriu în fața lui Juventus, scor 4-0.
De asemenea, poziția a 3-a din Grupa H îi este asigurată deja lui Zenit, cu 4 puncte, care va merge în primăvara europeană din Europa League.
Malmo e codașa Grupei H, cu un singur punct, iar în această seară nu mai are nicio miză în joc.

Bayern Munchen – Barcelona, cel mai așteptat duel al serii

De la ora 22:00 va începe și cel mai așteptat meci. Bayern Munchen va primi vizita Barcelonei din postura de echipă calificată matematic de pe prima poziție. Bavarezii au câștigat toate celelalte 5 partide din Grupa E și au 15 puncte.
În schimb, catalanii sunt obligați să bată pentru a fi siguri de accederea în optimi. În cazul în care Benfica o va învinge pe Dinamo Kiev, pe teren propriu, iar Barcelona nu se impune cu Bayern, portughezii vor termina pe poziția secundă în grup, grație rezultatelor directe.
Barcelona are 7 puncte în Grupa E, în timp ce Benfica are 5 și Dinamo Kiev doar unul. Ucrainenii lui Mircea Lucescu sunt singurii fără miză în Grupa E.

Echipele deja calificate în optimi sunt: Manchester City, PSG, Liverpool, Atletico Madrid, Ajax, Sporting, Real Madrid, Inter, Bayern Munchen, Manchester United, Chelsea și Juventus.

Programul complet al zilei de miercuri:

Grupa H

  • Juventus -Malmo, 19:45
  • Zenit – Chelsea, 19:45

Grupa E

  • Bayern Munchen – FC Barcelona, 22:00
  • Benfica – Dinamo Kiev, 22:00

Grupa F

  • Manchester United – Young Boys Berna, 22:00
  • Atalanta – Villarreal, 22:00

Grupa G

  • FC Salzburg – Sevilla, 22:00
  • Wolfsburg – Lille, 22:00

Sebastien Haller bate record după record în Champions League! I-a mai spulberat o reușită lui Haaland și l-a egalat pe Ronaldo.

Playsport.ro