joi 28 octombrie 6:01 PM

Abonare la google news

Live-Score: Simona Halep – Varvara Gracheva, de la 18:00, în optimile Transylvania Open

Simona Halep o întâlnește pe Varvara Gracheva (21 de ani – 81 WTA), în optimile de finală de la Transylvania Open. Românca s-a calificat după victoria cu Gabriela Ruse, din primul tur, în timp ce rusoaica a trecut de Andrea Petkovic, scor 6-4, 2-6, 6-4.


Simona Halep revine la fileu la Transylvania Open. Principala favorită a turneului de la Cluj va da peste rusoaica Varvara Gracheva, iar eventuala victorie îi va scoate în cale o altă româncă, după ce a trecut în primul tur de Gabriela Ruse. Dacă o va învinge și pe Jaqueline Cristian, Halep poate da în semifinale peste Emma Răducanu, meciul mult visat de organizatori și de fanii tenisului.

Live: Simona Halep – Varvara Gracheva, de la 18:00


Simona Halep – Varvara Gracheva, în optimile Transylvania Open

Simona Halep a arătat poftă mare de joc în primul tur de la Transylvania Open. Campioana de la Roland Garros și de la Wimbledon a trecut cu 6-1, 6-2 de Gabriela Ruse și a devenit favorită clară la câștigarea turneului, după jocul etalat.

Pentru un loc în sferturile de finală, Halep va juca cu Varvara Gracheva, iar cele două se vor întâlni pentru prima dată în circuit.

Imediat după victoria cu Ruse, Halep a fost avertizată de Alexandra Dulgheru. „Mă așteptam să câștige Petkovic. Pe Gracheva am văzut-o o dată sau de două ori la TV, am comentat-o, însă live mi se pare altceva. O să fie periculoasă.

Eu cred că Simona are tot ce îi trebuie ca s-o depășească, însă va avea de luptă, pentru că e o jucătoare solidă.

Am văzut că are lovituri foarte bune, mai ales cu reverul, plesnește mingea și are un timing foarte bun. Cu dreapta, e mai vulnerabilă, dar și acolo ține bine.

Însă serviciul, cel puțin, a fost bombă ieri, din ce am văzut, a servit des cu 180 km/h. Asta spune ceva, sper să nu servească atât de bine contra Simonei. Însă Simona va avea ceva de luptă contra ei” , a spus Alexandra Dulgheru la Digi Sport.

Programul zilei la Transylvania Open

  • Mona Barthel – Marta Kostyuk 4-6, 4-6
  • Irina Bara – Rebecca Peterson 0-6, 3-6
  • Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4
  • Simona Halep – Varvara Gracheva, de la ora 18:00
  • Alison Van Uytvanck – Anett Kontaveit, de la ora 20:00

A fost o bucurie să fiu pe teren și sper ca și mâine să joc la fel de bine. Jocul meu a mers foarte bine și mă bucur de asta. Sunt pregătită fizic, doar să ajung eu în finală. Pentru mine e o revenire, sincer nu mă interesează rezultatul, doar vreau să-mi ating nivelul de dinainte. Nu mă gândesc împotriva cui joc. Am învățat acest lucru
Simona Halep

Playsport.ro


Stirile.eu