sâmbătă 3 iulie 7:12 PM

Abonare la google news

Live Score Cehia – Danemarca, în sferturile Euro 2020, de la 19:00


Cehia – Danemarca este primul sfert de finală al zilei de la Euro 2020. Cehia vine după o victorie uriașă în fața Olandei, scor 2-0, iar astăzi va încerca să obțină un nou succes răsunător și, implicit, calificarea în semifinalele Euro 2020. De partea cealaltă, Danemarca vine după un succes la pas cu Țara Galilor, scor 4-0 în optimi. Duelul Cehia – Danemarca va fi în format live score pe Playsport.ro, de la ora 19:00.


Live Score Cehia – Danemarca 0-1

Min 5. GOL DANEMARCA! Deschidere rapidă de scor. Larsen centrează din corner, iar Delaney înscrie cu o lovitură superb de la 11 metri.

Min 1. A început partida!

Echipele de start:

Cehia: Vaclik – Coufal, Celustka, Kalas, Boril – Holes, Soucek – Masopust, Barak, Sevcik – Schick

Rezerve: Brabec, Darida, Jakto, Kaderabek, Koubek, Kral, Krmencik, Mandous, Pekhart, Pesek, Vydra, Zima

Selecționer: Jaroslav Silhavy

Danemarca: Schmeichel – Vestergard, Kjaer, Christensen – Maehle, Delaney, Hojbjerg, Larsen – Damsgaard, Dolberg, Braithwaite

Rezerve: Andersen, Cornelius, Jensen, Jorgensen, Lossl, Norgaard, Poulsen, Ronnow, Skov Olsen, Skov, Wass, Wind

Selecționer: Kasper Hjulmand

Echipele de start: Cehia - DanemarcaEchipele de start: Cehia – Danemarca

Cehia – Danemarca este primul duel al zilei de la Euro 2020. Se anunță a fi un meci extrem de atractiv, miza fiind un loc în semifinalele Campionatului European.
Cehia este una dintre surprizele plăcute ale acestui turneu final. După ce au reușit să termine pe locul 3 într-o grupă din care mai făceau parte Anglia, Croația și Scoția, cehii au uimit pe toată lumea în optimi. Selecționata antrenată de Jaroslav Silhavy a învins fără drept de apel Olanda, scor 2-0, mulțumită golurilor marcate de Tomas Holes și golgheterul Patrik Schick. Schick are 4 goluri la acest turneu final și este printre singurii rămași în cursă care au șanse să îl depășească pe Cristiano Ronaldo. Ieșit din competiție, portughezul are 5 goluri marcate și conduce clasamentul golgheterilor.
De partea cealaltă, Danemarca a reușit să termine pe locul 2 într-o grupă din care au mai făcut parte Belgia, Finlanda și Rusia. Fără Christian Eriksen, danezii au reușit un meci de excepție în optimi și au învins Țara Galilor, scor 4-0.
Kasper Dolberg, cu o dublă, Joakim Maehle și Martin Braithwaite au fost marcatorii danezilor din optimi.

Cehia – Danemarca, echipe probabile:

Cehii nu au nicio problemă de lot pentru duelul de astăzi, însă în tabăra danezilor sunt ceva probleme importante. Pe lângă Christian Eriksen, danezii nu se vor putea baza nici pe atacantul Yussuf Poulsen, care are 2 goluri marcate la acest turneu final, dar nici pe mijlocașul Daniel Wass, titular la toate cele 3 meciuri din faza grupelor. În acest context, echipele probabile ar putea arăta în felul următor.

Cehia: Vaclik – Coufal, Celustka, Kalas, Boril – Holes, Soucek – Masopust, Barak, Sevcik – Schick
Selecționer: Jaroslav Silhavy

Danemarca: Schmeichel – Christensen, Kjaer, Vestergaard – Wass, Hojbjerg, Delaney, Maehle – Braithwaite, Dolberg, Damsgaard
Selecționer: Kasper Hjulmand

Stadion: Olimpic din Baku (Azerbaijan)
Arbitru: Björn Kuipers (Olanda)

Declarațiile celor doi selecționeri

Jaroslav Silhavy, selecționer Cehia:

Danemarca are o echipă puternică, un stil similar cu al nostru. Le lipsesc unii jucători, dar au rezerve bune și calitatea va fi aceeași”,

Kasper Hjulmand, selecționer Danemarca:

Oriunde mă uit, văd ceva care mă motivează. Vom juca pentru toată Danemarca și avem un vis: să câștigăm ceva și să inspirăm și să bucurăm oamenii”.

Danemarca a câștigat Campionatul European în anul 1992, iar în 2004 a ajuns până în sferturile de finală. De partea cealaltă, cehii se pot lăuda cu o finală în 1996 și o semifinală în 2004.

AC Milan a pus ochii pe atacantul care a strălucit la EURO 2020! Suma cerută în schimbul jucătorului – 40 de milioane de euro.

Playsport.ro