10 februarie 6:08 AM

Abonare la google news

LIVE BLOG Simona Halep – Ajla Tomljanovic, turul 2 la Australian Open. Online VIDEO. Care este marea miză a meciului

Simona Halep (România, 2 WTA) se luptă cu Ajla Tomljanovic (Australia, 72 WTA) în turul 2 la Australian Open, de la ora 10:00, Live Video Online pe www.prosport.ro.

Simona Halep, a doua favorită a turneului de la Australian Open, joacă în turul secund împotriva Ajlei Tomljanovic! După ce a defilat în turul I cu o altă australiancă, Lizette Cabrera, scor 6-2, 6-1, Simona are o misiune ceva mai dificilă în meciul programat miercuri, de la ora 10:00.

Ajla Tomljanovic ocupă locul 72 în lume, iar în anul 2019 s-a aflat pe cea mai înaltă poziție din carieră, 39 WTA. Simona este neînvinsă în duelurile cu Ajla, pe care a bătut-o de patru ori până acum! Ultima întâlnire dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic s-a încheiat cu 6-4, 7-5, în optimi la Adelaide 2020.

Simona Halep – Ajla Tomljanovic, live video de la ora 10:00. Câștigătoarea își asigură un cec de 165.550 de dolari

Meciul dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic, programat miercuri, de la ora 10:00, are ca miză un cec în valoare de 165.550 de dolari și 130 de puncte WTA. Jucătoarele și-au asigurat câte 115.500 de dolari americani după accederea în turul secund.

Dacă își respectă statutul și merge mai departe, Simona Halep se va confrunta în turul al treilea cu câștigătoarea partidei Veronika Kudermetova (Rusia, favorită 32) – Varvara Gracheva (Rusia, 97 WTA). Halep nu a câștigat niciodată turneul de la „Antipozi”.

Ajla Tomljanovic se teme de meciul cu Simona Halep de la Australian Open

Ajla Tomljanovic a recunoscut că o bântuie frica de Simona Halep, după ce eleva lui Darren Cahill i-a provocat o înfrângere greu de digerat: „Cu Simona am jucat de câteva ori şi nu am învins-o, dar mereu au fost meciuri strânse. Ştiu că dacă îmi execut planul de joc am o şansă să câştig.

Tenisul este atât de deschis acum şi chiar şi ea ştie asta. Nu am nimic de pierdut. Meciul cu ea de la Cincinnati încă mă bântuie! Va trebui să gestionez bine momentele cheie. De asta ea e atât de sus de atâţia ani”, a spus Tomljanovic la conferința de presă de la Melbourne.

Sursa: Prosport