Abonare la google news

Litoralul românesc a fost luat cu asalt de buburuze. Insectele au invadat plajele

Anul acesta pe litoral pe lângă turiști au ajuns și buburuzele. Se pare că insectele au luat cu asalt atât litoralul românesc, cât și cel bulgăresc. Turiștii și constănțenii se plâng de micile insecte care par să fie peste tot.

Sezonul estival s-a deschis, iar turiștii au ajuns deja la mare, însă nu se așteptau ca vacanța să le fie stricată de buburuze. Se pare că insectele au invadat plaja, iar sigurul loc în care oamenii pot scăpa de ele este în apă. (CITEȘTE ȘI: TURIȘTII DE PE LITORAL, CARE NU AU BANI, BATJOCORIȚI DE OPERATORII DE PLAJE. CE METODĂ FOLOSESC SĂ ÎI ȚINĂ PE OAMENI DEPARTE DE APĂ. VIDEO)

„Nu am putut avea clipe de liniște. Ca să scăpăm de ele, a trebuit să stăm numai în apă”, a declarat o turistă, potrivit replicaonline.ro

Buburuzele au invadat staţiunile Mamaia, Vama Veche, Năvodari. Insectele sunt peste tot, inclusiv pe turiștii care stau la soare, pe haine, chiar și în pahare  sau pe mâncare. Nu numai litoralul românesc se confruntă cu invazia de insecte, ci și litoralul bulgăresc.

Turiștii pot sta liniștiți pentru că invazia de buburuze o să mai dureze doar câteva zile. Specialiștii spun că este sezonul lor de împerechere și că, în câteva zile, vor dispărea. Buburuzele nu transmit nici boli, nici nu ciupesc, nu au niciun fel de efecte adverse asupra sănătății oamenilor.

(VEZI ȘI: NOI REGULI PE LITORAL! DE CE TREBUIE SĂ ȚINĂ CONT TURIȘTII ȘI OPERATORII ECONOMICI)

 

Sursa foto: Facebook

Citeste articolul pe Cancan