vineri 4 iunie 11:00 PM

Abonare la google news

Lista ţărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Cine sunt românii care intră în carantină

Lista ţărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea 37 prin care a fost modificată lista statelor clasificate în cele trei zone (verde, galbena, roșie), în conformitate cu incidența actualizată la nivel internațional.


Lista ţărilor cu risc epidemiologic, actualizată

Cei vaccinaţi împoriva COVID-19 nu trebuie să stea în carantină dacă vin din zona roşie sau galbenă, cu risc epidemiologic ridicat.

Lista Tarilor Cu Risc Epidemiologic by Loredana Bruma on Scribd


Citeşte şi Marea Britanie intră în zona roşie. Toți străinii care sosesc în România, indiferent de țară, vor sta în carantină 14 zile dacă nu sunt vaccinați

Florin Cîţu, anunţ de ultimă oră despre nunţi şi botezuri. „Pot fi ţinute până la 2 noaptea”

Premierul a făcut anunţul mult aşteptat pentru românii care şi-au amânat nunţile şi botezurile din cauza pandemiei COVID. La propunerea CNSU, a fost aprobat în ședința de Guvern ca evenimentele private, de tipul nunților, botezurilor etc. să poată fi desfășurate în restaurant până la ora 2.00, prelungindu-se astfel programul restaurantelor, doar pentru evenimente private cu două ore.

„In şedinţa de Guvern am modificat HG pentru prelungirea stării de alertă cu o veste bună în ceea ce priveşte nunţile şi botezurile pot să rămână deschise până la 2 noaptea”, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Potrivit HOTĂRÂRII nr. 36 din 03.06.2021 a CNSU, „activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2,00”.

Citeşte şi Liber la vacanţe în Spania din 7 iunie, pentru turiştii vaccinaţi împotriva coronavirusului

 

Romaniatv.net


Stirile.eu