Abonare la google news

Lista cu salariile uriașe de la Dinamo! „I-am spus lui Cortacero că oamenii lui îl fură”

Cornel Țălnar, unul dintre jucătorii reprezentativi pentru clubul din Ștefan cel Mare, a fost unul dintre oficialii roș-albilor în perioada Pablo Cortacero.

Numele fostului fotbalist a fost asociat cu investitorii spanioli după ce a fost cooptat în conducere prin intermediul relației cu Dorin Șerdean, cel care a intermediat vânzarea clubului de către Ionuț Negoiță.

Cormel Țălnar a povestit cu ce jucători a luat legătura în acea perioadă.

Pablo Cortacero, avertizat că este furat de colaboratori! Lista cu salariile uriașe de la Dinamo

Din discuția vizavi de contracte, fostul dinamovist și-a dat seama că sunt lucruri necurate între Pablo Cortacero și colabaoratorii săi.

„Primul jucător pe care l-am contactat a fost Tamaș. L-am convins să vină. El mi-a zis că vine dar că vrea și el să știe cu cine vorbește și în ce condiții vine.

I-am spus că îi dau numărul lui Cortacero ca să se înțeleagă cu el. Între timp, eu am mai vorbit cu alți doi fotbaliști de mare valoare cărora nu vreau să le dau numele.

A fost o discuție cu doi jucători, Adam Nemec și Janusz Gol. Îi vedem, pe Gol voiau să îl aducă de anul trecut, dar nu au reușit.

Am aflat după că contractul lui Nemec nu a mai fost 6-7.000 de euro cum ne înțelesesem inițial, a fost 15.000. Iar contractul lui Janusz Gol nu a mai fost 6-7.000, a fost 18.000. Și de aici a început spectacolul. În acea perioadă cel mai mic contract a fost al lui Puljic, de 12.000, cel mai mare de 35.000, al lui Garcia.

În momentul ăla, eu i-am spus lui Cortacero că oamenii lui, Rufo, Melero, Iorga îl fură”, a declara Cornel Țălnar pentru Playsport.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

La 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu banii strânşi de suporteri, prin Programul DDB.

Citeste articolul pe ProSport