10 februarie 12:37 PM

Abonare la google news

Liga Campionilor la București! Atletico Madrid – Chelsea se va juca pe Arena Națională

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat miercuri că partida tur din optimile Ligii Campionilor, Atletico Madrid – Chelsea, se va juca la București, fără spectatori.

„Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București”, a transmis FRF.

Meciul se va disputa fără spectatori!

Partida din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programată marți, 23 februarie, de la ora 22.00, și se va disputa fără spectatori.

„Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao”, a mai informat FRF.

 

Sursa: Gandul