Abonare la google news

Liga 1: La Arad se fac ultimele pariuri ale turului » 4 variante de profit lansate la UTA – Astra!

Luni în primul meci al zilei programat în ultima etapă a turului sezonului regular al Ligii 1, UTA va primi la Arad vizita celor de la Astra Giurgiu.

Cele două formații sunt despărțite înaintea duelului de pe „Francisc von Neuman” din Arad de patru puncte. UTA pleca la startul rundei de pe locul 9 cu 17 puncte în timp ce, cu 13 puncte, giurgiuvenii sunt pe locul 15.

Pe teren propriu, arădenii suferă, având o singură victorie în șase partide, cea cu Chindia, scor 1-0. Palmaresul echipei lui Laszlo Balint „acasă” cuprinde alte două remize și trei eșecuri, arădenii fiind pe ultimul loc într-un clasament întocmit în urma rezultatelor înregistrate pe teren propriu. Nou-promovata este în picaj în Liga 1, dând semne vizibile de oboseală  pe acest final de an având în vedere că au cedat ultimele trei partide din campionat, meciuri în care defensiva lui Balint a fost extrem de vulnerabilă, primind 8 goluri, iar ofensiva aproape inexistentă, cu doar un gol marcat.  La ultima reprezentație, la Sf. Gheorghe, UTA nu a avut replică, cedând cu 3-0.

Astra are un moral de fier înaintea duelului de la Arad, impunându-se în intermediara de la mijlocul săptămânii la scor de neprezentare pe teren propriu, 3-0, cu Gaz Metan Mediaș. De la venirea lui Eugen Neagoe, astralii sunt mult schimbați în bine, fiind neînvinși sub comanda acestuia, înregistrând trei remize și două succese în campionat, dar și o victorie concludentă în Cupa României cu Ripensia, scor 5-1.

Bookmakerii anticipează un duel echilibrat la Arad, gazdele fiind ușor favorite la pariuri. Astralii au însă de partea lor experiența la nivelul Ligii 1, lucru care ar putea cântâri decisiv în economia meciului, motiv pentru care un rezultat pozitiv al elevilor lui Neagoe nu ar reprezenta deloc o surpriză de proporții.

Ponturi: UTA Arad- Astra Giurgiu
PSF X – Cota 1.47
Astra câștigă minim o repriză – cota 2.00
Peste 4.5 cartonașe – cota 1.50
Peste 7.5 cornere- cota 1.42

 

Sursa: Prosport