Abonare la google news

Liderul consilierilor PSD acuză USR că sifonează banii din Primăria Capitalei către oamenii de partid

Liderul consilierilor generali ai PSD, Aurelian Bădulescu, susține că cei de la USR-PLUS direcționează banii pentru sectorul cultural către oamenii din partid, care au ajutat la strângerile de semnături din campanii.

”Mare grija pentru a satisface nevoile culturale ale orasului. Iar acestea nu puteau fi indeplinite decat de anumiti oameni, alesi pe spranceana.

Piesa s-a desfasurat de la inceputul anului, in mai multe acte.

Locul: Primaria Municipiului Bucuresti.

In rolurile principale: consilierul general USR Plus Manuela Muresan, sefa comisiei de cultura si un grup selectionat de artisti independenti.

Citeste si:  Anglia redeschide magazinele neesențiale, terasele pub-urilor și sălile de fitness, după patru luni de carantină

In calitate de lider al grupului consilierilor generali PSD am intrebat-o pe dna Muresan despre aceste intalniri in care se negocia pe rupte. Doamna nu a raspuns nimic.

Pentru cei neincrezatori, va ofer sa ascultati o parte din aceasta piesa jucata cu maiestrie.

Cum se proceda:

Un grup de semnatari a depus o petiție. 90% dintre ei au fost implicati concret in campania din alegerile locale 2020 pentru USR. Prin petiție se cere:

Citeste si:  Mario Camora a dezvăluit secretul succesului său la CFR Cluj: „Asta a fost arma mea de când am venit!”

– Desființarea Centrelor înființate in mandatul precedent

– Alocarea discreționară a 60.000.000 de lei pe an cu buget multianual (!)

– Alocarea a 2.000.000 de lei pe an pentru o comisie alcătuită tot din independenți care sa stabilească cum împarte cei 60.000.000 de lei

– sa fie numiți in funcție

– sa nu se organizeze concurs

Împreuna cu doamna Manuela Muresan (presedinte comisiei de cultura) au avut săptămânal sedinte de lucru care nu erau publice, in care discuta cum sa procedeze. Doamna Muresan ii invata cum sa redacteze hotărârea de consiliu. La aceste intalniri nu erau invitati reprezentantii centrelor culturale incriminate. Ședințele care nu erau publice se purtau in numele artiștilor independenți, cu toate ca nu sunt reprezentate toate categoriile de artiști independenți ci doar ANUMITI artiști si ANUMITE ong-uri. Este exact ca un grup infracțional organizat care se ocupă cu trafic de influență.

Citeste si:  OFICIAL Companiile din China vor fi excluse de la licitațiile pentru infrastructură. Ordonanța, publicată în Monitorul Oficial

Gongul, va rog!”, scrie Aurelian Bădulescu.

Citeste articolul pe BZI

 16 total views