Abonare la google news

Leul din filmele Metro-Goldwyn-Mayer a dispărut. A fost înlocuit cu unul digital

  • Cel mai cunoscut leu din istorie, leul care rage in filmele Metro-Goldwyn-Mayer, devine istorie
  • MGM a înlocuit leul din generic cu o creație digitală

Cel mai cunoscut leu din istorie, leul care rage in filmele Metro-Goldwyn-Mayer, devine istorie. Nu va mai apărea la începutul filmelor așa cum era tradiția.

Noul leu este unul digital. Este făcut atat de bine pe computer încât abia iți dai seama de diferențe. Producătorii au decis acest lucru și pentru că imaginea să fie de calitate. Imaginea emblematică a MGM este cu leul pe nume Leo, filmata în 1957 și updatata an după an.

Citeste si:  Furtuna de zăpadă Filomena face ravagii în Spania: oameni blocaţi în maşini pe timpul nopţii, copaci căzuţi, străzi blocate

Istoria conține mai mulți. În total şapte lei a folosit MGM de-a lungul timpului. Cel mai cunoscut e, Jackie și a debutat pe genericul unui film din 1928. El însusi era un leu actor, a apărut în peste 100 de filme printre care „Tarzan”, sau „Stan și Bran”. Leul era sedat la filmări. Că să fie prezentat în cât mai multe locuri, a fost transportat cu un avion, modificat special pentru el, inclusiv rezervoare de apă și lapte. Avionul s-a prăbușit, dar leul a supraviețuit și a mai trăit câțiva ani. Jackie a murit de inimă la o Gradina Zoologica.

Citeste si:  Tulpina COVID-19 din Marea Britanie începe să facă ravagii în România. 14 cazuri noi de infectare au fost raportate

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 44 total views