miercuri 19 ianuarie 12:15 AM

Abonare la google news

Le-a intrat zăpada în ochi. Meciul lui Marius Șumudică în Turcia, întrerupt din cauza ninsorii, după un penalty ratat


Marius Șumudică a făcut scandal și a fost eliminat la pauza meciului cu Gaziantep, după ce arbitrul a decis amânarea partidei. Echipa românului a ratat un penalty chiar înaintea plecării spre vestiare. Jocul a fost întrerupt din cauza unei căderi masive de zăpadă.


Marius Șumudică este ca pisica în Turcia. Are 7 vieți. Întâi a vrut să plece, dar a fost întors din drum, apoi a fost pus pe liber în două rânduri, dar i-a convins pe bașkani că va scoate echipa din criza profundă.

Le-a intrat zăpada în ochi. Meciul lui Marius Șumudică în Turcia, întrerupt din cauza ninsorii, după un penalty ratat

După eșecul din ultima etapă, cu Goztepe, presa din Turcia a anunțat demiterea românului. Cu toate acestea, tehnicianul a rămas la echipă și pentru partida cu Gaziantep.

A nins ca în povești în prima repriză a partidei dintre Gaziantep și Malatya. Alex Maxim și Alin Toșca au fost titulari pentru fosta echipă a lui Marius Șumudică.

Deși terenul a fost acoperit de zăpadă, prima repriză s-a putut disputa. Totuși, arbitrul Umit Ozturk, în urma unei discuții cu delegația și jucătorii, a decis să anuleze meciul după ce s-au jucat primele 45 de minute.

Malatya a fost la un pas de a deschide scorul chiar înaintea pauzei, dar Chouiar a ratat penalty-ul acordat în minutul 45+3.

Imediat, Marius Șumudică a luat foc și a făcut mare scandal. În cele din urmă, antrenorul a fost eliminat pentru protestele de pe culoarul spre vestiare.

Gaziantep – Yeni Malatyaspor a fost amânat pentru miercuri, 19 ianuarie. Partida se va relua de la 17:00.

Soarta lui Marius Șumudică depinde de un fir de ață. Românul are 11 partide fără victorie, iar suporterii și-au pierdut de mult răbdarea cu tehnicianul.

Yeni Malatyaspor are 15 puncte și este pe ultimul loc în Super Lig. Gaziantep, de partea cealaltă, este pe locul 9, cu 31 de puncte.

A fost o noapte dificilă pentru fiecare dintre noi. Ne-am fi dorit un alt rezultat. Am muncit din greu pentru a vă face fericiți, dar nu totul decurge conform planului în fotbal. Vă mulțumesc pentru susținerea de aseară. Mergem înainte împreună
Marius Șumudică, după ultima etapă din Turcia

Marius Șumudică ar fi vrut ca meciul dintre Gaziantep și Malatyaspor să nu fie amânat
Playsport.ro