vineri 8 octombrie 11:11 AM

Abonare la google news

Lavinia Șandru a lăsat cariera în politică pentru a se întoarce la „prima dragoste”. Cum a fost surprinsă vedeta


Lavinia Șandru a lăsat în urmă emisiunile politice și zona politică din România și a decis să se implice în mai multe proiecte artistice.


În prezent noul loc de muncă al Laviniei Șandru este chiar Teatru Excelsior. Șandru, absolventă a Academiei de Artă, susține că în momentul de față se simte extrem de împlinită din punct de vedere profesional, deoarece își urmează pasiunea.

„Am terminat Academia de Artă Teatrală din Târgu Mureș. Pentru cei care se miră, da, eu sunt actriță. Eu nu sunt de fapt politolog cum ar fi crezut unii și alții, dar e adevărat, am făcut un Master și un Doctorat în Științe Politice la Universitatea București. Sunt actriță și chiar aveam nevoie să joc pentru că asta era meseria mea. Scena mă făcea să mă simt bine întotdeauna”, a povestit Lavinia în podcastul lui Cristi Brancu. Lavinia Șandru s-a reîntors la marea ei dragoste printr-o împrejurare.

Lavinia Șandru a acceptat să facă parte din distribuția filmului „Ana. Ana Simion”, în regia lui Mihai Mălaimare, unde a interpretat personajul Ana Simion, o figură importantă a rezistenței anticomuniste din România de după instaurarea regimului comunist. Prestația i-a adus Laviniei premiul pentru debut în cadrul Festivalului Internațional de film de la Varna, relatează Evz.ro.

Romaniatv.net