marți 21 septembrie 7:18 PM

Abonare la google news

Laurențiu Reghecampf „taie” în carne vie la Universitatea Craiova! A exclus două vedete din lot după eșecul cu CFR: un fost jucător de la FCSB și unul dintre căpitanii echipei

Laurențiu Reghecampf „taie” în carne vie după eșecul suferit de Universitatea Craiova pe terenul lui CFR Cluj. Astfel, Prosport.ro a aflat că antrenorul  a decis să îi excludă din lot pe Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa.


Universitatea Craiova a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a 9-a din Liga 1, după ce în runda precedentă a remizat cu Sepsi OSK, scor 1-1.

Enervat teribil de jocul prestat de către Universitatea Craiova la Cluj, acolo unde a fost învinsă de CFR, scor 1-0, Laurențiu Reghecampf a decis să pună piciorul în prag și să fie mai dur cu jucătorii săi.


Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa, excluși de Laurențiu Reghecampf din lotul Universității Craiova

Astfel, Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa au avut de suferit! Prosport.ro a aflat că Laurențiu Reghecampf i-a anunțat la finalul meciului din Gruia că nu vor mai face parte din lotul echipei mari a oltenilor.

Decizia lui Laurențiu Reghecampf în ceea ce îl privește pe Mihai Bălașa este surprinzătoare, toate acestea deoarece fundașul central trecut și pe la FCSB nici măcar nu a fost folosit de către antrenorul în vârstă de 46 de ani la partida cu CFR Cluj.

De partea cealaltă, Alexandru Mateiu a fost titularizat de către Laurențiu Reghecampf în partida cu CFR Cluj din „Gruia”, însă antrenorul formației din Bănie a decis să îl înlocuiască cu George Cîmpanu în minutul 42, semn că prestația acestuia nu a fost pe placul lui Reghe.

Mihai Bălașa, victima lui Laurențiu Reghecampf

Nu este prima dată când Laurențiu Reghecampf îl trece pe lista neagră pe fundașul central alături de care a lucrat și la FCSB. Mihai Bălașa a în cinci meciuri pentru Universitatea Craiova în sezonului 2021 – 2022, dintre care unul în Supercupă și unul în Conference League.

De la venirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova, Mihai Bălașa a bifat doar 63 de minute în Liga 1, cu FC Botoșani, pe 2 august 2021, iar după aceea a fos de patru ori rezervă și de două ori nu a prins lotul.

Prosport.ro


Stirile.eu