vineri 3 decembrie 10:04 PM

Abonare la google news

Laurențiu Reghecampf surprinde: ”Nu sunt îngâmfat. Dacă nu câștigam, era o tragedie”


Laurențiu Reghecampf a refuzat să comenteze meciul câștigat de CSU Craiova în fața celor de la CSO Filiași, scor 3-0. Tehnicianul era convins că echipa sa o să treacă fără probleme de confruntarea din sferturile Cupei României.


Laurențiu Reghecampf : „E sub nivelul meu să mă întrebați despre acest meci”

La conferința de presă de după meciul cu CSO Filiași, din sferturile Cupei României, Laurențiu Reghecampf a șocat cu declarația sa. Tehnicianul a refuzat, însă nu din „îngâmfare”, să comenteze meciul, considerând că este „sub nivelul lui”.

Haideți să nu mai discutăm despre meciul cu Filiași. N-aș vrea să continuăm această discuție. Nu avem ce analiza despre meciul de aseară. Era clar să o ne calificăm. O spun fără niciun fel de jenă. Să nu creadă cineva că sunt îngâmfat.

Era o tragedie dacă nu ne calificam aseară. E sub nivelul meu să mă întrebați despre meciul de aseară. E o diferență mare între noi și ei. Nu mi-a trecut supărarea după meciul cu FCSB (2-3), nu e ușor să treci peste un asemenea meci”, a declarat Reghe la conferință.

Inițial, a fost vorba despre „un meci oficial ca oricare altul”

Diferența de valoare dintre cele două este una evidentă. Trupa lui Laurențiu Reghecampf se situează pe locul al patrulea al Ligii I, pe când CSO Filiași vine din eșalonul trei al fotbalului românesc. Ei ocupă locul șapte în seria a șasea a Ligii a 3-a.

Inițial, Laurențiu Reghecampf a avut o declarație în care a subliniat faptul că tratează meciul cu CSO Filiași ca fiind un meci oficial. Cu toate acestea, el a subliniat faptul că trebuie să se vadă o diferență mare între echipe.

Mâine avem un singur obiectiv, să câștigăm meciul și să mergem mai departe pentru a încerca să câștigăm trofeul. Eu nu văd meciul ca pe unul care ne-ar aduce moral, ci ca pe un meci oficial ca oricare altul. E clar că este un atu pentru noi faptul că jucăm acasă. În plus, jucăm împotriva unei echipe din Liga a 3-a, deci, indiferent de jucătorii care vor intra pe teren, trebuie să se vadă o diferență foarte mare față de adversar”.

Acesta a ținut să menționeze că nu ei sunt favoriții câștigării Cupei României.

Suntem echipa care avem cel mai mare nivel din Cupa României, dar nu suntem favoriți. În fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să ne respectăm, să câștigăm meciul la Filiași și să trecem mai departe” a declarat acesta înainte de meciul cu CSO Filiași.

Playsport.ro