marți 19 octombrie 6:12 PM

Abonare la google news

Laurențiu Reghecampf i-a refuzat portarului Mirko Pigliacelli șansa celui de-al doilea gol al carierei! De ce i-a interzis antrenorul Universității Craiova să execute penalty-ul cu Academica Clinceni

Portarul Universității Craiova, Mirko Pigliacelli ar fi putut să își treacă numele pe lista marcatorilor în meciul cu Academica Clinceni, însă Laurențiu Reghecampf nu i-a permis acest lucru.


Universitatea Craiova s-a distrat cu Academica Clinceni, 5-0, dar scorul ar fi putut fi chiar mai mare. Oltenii au primit o lovitură de la 11 metri în repriza secundă, când deja aveau un avans de trei goluri, iar spectatorii au început să scandeze numele lui Pigliacelli, pe care își doreau să îl vadă executând.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf nu a dorit să își întoarcă decizia inițială, ca Lyes Houri să bată, astfel că i-a transmis italianului să se întoarcă în poartă. Francezul nu a fost inspirat și a ratat.


Mirko Pigliacelli a marcat cu FCSB!

Portarul Universității Craiova, Mirko Pigliacelli, are deja un gol marcat în Liga 1, împotriva lui FCSB, care este, de fapt, singura lui reușită din întreaga carieră. La un meci din 2019, disputat pe Arena Națională, italianul a executat perfect penalty-ul din care oltenii au egalat la 1, dar bucuria i-a fost stricată de rezultat, bucureștenii reușind să se impună în cele din urmă cu 3-2.

Acum, Laurențiu Reghecampf nu a dorit să îi permită italianului să execute, cu toate că tabela arăta 3-0 și meciul era ca și câștigat.

„Am stabilit acest lucru înainte de meci (n.r. să execute Houri). M-am gândit eu pe momentul respectiv, că a luat mingea în mână, am vrut să-l las şi m-am gândit că totuşi disciplina e mai importantă decât dorinţa unui jucător pe teren”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova s-a impus fără probleme în fața codașei Academica Clinceni, scor 5-0, la capătul unui joc pe care l-a avut sub control în permanență. Mai puțin primul sfert de oră, conform antrenorului Ionuț Chirilă, care spune că elevii săi au evoluat admirabil timp de 15 minute.

Prosport.ro


Stirile.eu