Abonare la google news

Laurențiu Reghecampf, discurs dur după încă un eșec al Universității Craiova: „Aștept o altă reacție! Vreau mult mai mult”

Laurențiu Reghecampf și-a taxat dur jucătorii după eșecul neașteptat suferit de Universitatea Craiova la Arad, scor 0-1.

Antrenorul oltenilor a crezut că echipa a trecut peste perioada grea și nu se aștepta la un meci atât de modest. Reghecampf le-a cerut fotbaliștilor să joace fără teamă, referindu-se probabil și la jocul dur al arădenilor.

Duelul dintre UTA și Universitatea Craiova a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Laurențiu Reghecampf, furios după eșecul de la Arad: „Mai puține declarații!”

După partida pierdută de Universitatea Craiova la Arad, scor 0-1, Laurențiu Reghecampf nu și-a menajat jucătorii și a tras un semnal serios de alarmă, conștient că gruparea din Bănie are șanse tot mai mici la titlu, asta deși ne aflăm abia în prima parte a sezonului din Liga 1.

„Un joc slab făcut de noi! Mă aștept la mult mai mult. Mai puține declarații, să arătăm pe teren ce putem. Știm ce probleme avem, dar jucătorii trebuie să respecte culorile clubului. Aștept o altă reacție! Ar fi trebuit să aibă mai mult curaj și să marcheze. Trebuia să fim mult mai atenți. Important este să ne facem analiza și să nu avem trac, să jucăm mult mai bine”, a spus Laurențiu Reghecampf.

În etapa viitoare, Universitatea Craiova o va întâlni pe teren propriu pe Gaz Metan, formație care a pierdut greu cu FCSB, scor 1-2.

Citeste articolul pe ProSport