vineri 3 decembrie 8:01 PM

Abonare la google news

Laurențiu Reghecampf, deranjat de întrebările jurnaliștilor înaintea partidei cu FC Botoșani: „Haideți să nu mai discutăm! E sub nivelul meu”


Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a fost iritat de întrebările jurnaliștilor, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani, din Liga 1.


Tehnicianul oltenilor a fost întrebat din nou de meciul cu CSO Filiași, din Cupa României, unde Universitatea s-a impus cu 3-0 și s-a calificat în semifinalele competiției.

Laurențiu Reghecampf a simțit că nu mai este cazul să se discute despre o partidă care a trecut și care s-a terminat cu bine, înaintea unei partide importate din campionat.

Laurențiu Reghecampf a oprit conferința de presă!

Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Botoșani, luni, 6 decembrie, de la ora 20:30, într-o partidă din etapa a 18-a din Liga 1.

La conferința de presă, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat tot de partida cu CSO Filiași, disputată joi seară, în care Universitatea a trecut lejer, cu 3-0. Vizibil iritat de faptul că a fost din nou deschis subiectul despre meci, Reghe a reacționat și i-a rugat pe jurnaliști să nu mai insiste, pentru că nu-și are rostul, mai ales că a fost un meci la îmdemna echipei sale.

„Haideți să nu mai discutăm despre meciul cu Filiași. N-aș vrea să continuăm această discuție. Nu avem ce analiza despre meciul de aseară. Era clar să o ne calificăm. O spun fără niciun fel de jenă. Să nu creadă cineva că sunt îngâmfat.

Era o tragedie dacă nu ne calificam aseară. E sub nivelul meu să mă întrebați despre meciul de aseară. E o diferență mare între noi și ei. Nu mi-a trecut supărarea după meciul cu FCSB (2-3), nu e ușor să treci peste un asemenea meci”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferință.

Prosport.ro