Abonare la google news

Larisa Iordache trece prin momente grele înainte de Olimpiada de la Tokyo. Mama gimnastei a încetat din viață

Cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, gimnasta Larisa Iordache a suferit o pierdere enormă. Sportiva și-a anunțat fanii din mediul online, pe rețelele de socializare, că mama ei a încetat din viață.

Din informațiile digisport.ro, mama Larisei Iordache suferea cancer și făcea chimioterapie. Astăzi, Larisa Iordache trebuia să fie alături de echipa României la un ultim test înainte de JO, în Gent, Belgia, și nu a mai făcut deplasarea, decizie luată în urmă cu câteva zile.

„Sufletul să îți fie liniștit mami mereu în inima, sufletul și mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc️”., a scris Larisa pe Facebook, lângă o imagine cu mama ei.

Mesajul clubului Dinamo

Clubul Dinamo, cel la care este legitimată sportiva, a postat un mesaj de încurajare pentre sportiva legitimată în ”Ștefan cel Mare”.

„Condoleanțe, Larisa! Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris cei de la Dinamo, pe Facebook.

Cine este Larisa Iordache

Larisa Iordache s-a născut la București, în data de 19 iunie 1996 și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal.

S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc, de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo, pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul „Mica Gimnastă”.

„E unică în gimnastică”, o caracterizează Mariana Bitang pe Larisa, despre care mai spune că: “Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”.

Nu rata: FOTO HOT: Larisa Iordache este SEXY și în izolare!

Citeste articolul pe Cancan