Abonare la google news

Larisa Iordache, surprinsă la un salon din București! Cum se pregătește gimnasta înainte de Jocurile Olimpice

Larisa Iordache (24 de ani), gimnasta româncă cu cele mai multe medalii la europene, a fost surprinsă la un salon de epilare definitivă din București. Aceasta și-a făcut apariția la volanul unui BMW i8, al cărui preț se ridică la 100.000 de euro.

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo după un adevărat thriller. Reprezentanta României a tras lozul câștigător abia după ultima evoluție la paralele. Ea a revenit astfel la întrecerea supremă după 8 ani.

Citeste si:  Florin Cîțu, declarații de presă despre tragedia de la Spitalul “Dr. Victor Babeș” din București

Sportiva româncă și-a anunțat revenirea în gimnastică, în toamna anului trecut, după trei ani de pauză forțată, cauzată de accidentări.

Larisa Iordache, surprinsă la un salon din București

Multimedaliata gimnastă a fost surprinsă la un salon de epilare definitivă din București, semn că și-a revenit complet după problemele medicale care au ținut-o pe „bară” mai mulți ani.

Citeste si:  Cod portocaliu de ninsori abundente și viscol la munte. Mai multe județe sub cod galben de ploi și vânt

Aceasta s-a afișat la volanul unui BMW i8, al cărui preț se ridică la 100.000 de euro.

Mașina Larisei Iordache are un sistem hibrid, cu un motor compact pe benzină. „Bestia pe patru roți” are 374 de cai putere și un cuplu de 570 Nm, conferind mașinii o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde.

Citeste si:  Încep înscrierile în programul 'Vacanţă activă în Bucureşti', pentru copiii cu părinţii la serviciu

Citeste articolul pe ProSport