Abonare la google news

Larisa Iordache, retrasă din concursul individual-compus, de la Europenele de gimnastică. Sportiva a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate

În cazul în care medicii vor considera că sănătatea nu îi este pusă în pericol, Larisa Iordache va fi prezentă în finalele pe aparate de duminică. Se va stabili dacă va concura atât la bârnă (unde este calificată cu primul punctaj, 13.466), cât şi la sol.

Larisa Iordache a acuzat o stare subfebrilă la calificările de miercuri de la Basel, ea dezvăluind acest lucru în social media, după imediat după concurs. Joi, FR Gimnastică a anunţat că după primele investigaţii făcute s-a descoperit o infecţie la nivelul rinichilor sportivei.

Larisa Iordache a concurat miercuri la Campionatele Europene de la Basel, unde a reușit performanța de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Imediat după concurs, gimnasta a ajuns la spital, după ce intrase în competiție cu o stare subfebrilă.

Citeşte şi Larisa Iordache s-a vaccinat antiCovid-19. Ce s-a întâmplat cu gimnasta după ce s-a imunizat FOTO

„Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă”, a transmis Federația Română de Gimnastică.

Citeşte şi Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Citeste articolul pe RomaniaTV