sâmbătă 5 iunie 10:06 AM

Abonare la google news

Lacrimile Simonei Halep au fost de nestăpânit când a văzut aceste imagini

Eforturile pe care Simona Halep le-a făcut de-a lungul carierei pentru a ajunge în top se oglindesc în vitrina personală cu trofee, dar și în conturile bancare. Sportiva din Constanța se află în fruntea ierarhiei celor mai bine plătite jucătoare din circuitul WTA. Părinții sportivei de la malul mării sunt foarte mândri de reușitele fiicei lor. Într-un moment de sinceritate, soția lui Stere Halep a vorbit deschis despre mulțumirea pe care o simte atunci când își privește fiica.


Îți bate și inima când e minge de meci, dar încerci să nu te vadă ea că suferi.”, spunea mama Simonei Halep, în urmă cu ceva timp.

Lacrimile Simonei Halep au fost de nestăpânit când a văzut aceste imagini cu părinții săi 

Nici tatăl ocupantei locului trei în clasamentul mondial nu a rămas indiferent la realizările Simonei Halep. Ba din contră! Stere Halep a declarat că și-a văzut visul împlinit. El și-a dorit dintotdeauna să ajungă la nivelul la case se află acum fiica sa.

Simona tată, te iubesc, te îmbrățișez pentru tot ce ai făcut până acum pentru tine, pentru familie și pentru acest popor. Să fii, să rămâi mereu aceeași, modestă, cinstită. Să intri pe teren cu pasiune. Să nu renunți niciodată. Să nu uiți niciodată acest pământ, de unde te-ai născut. Ai făcut un lucru extraordinar. Ceea ce mi-am dorit toată viața mea, să ajung eu, dar nu am putut. Și îți mulțumesc că prin tine mi-am făcut acest vis.”, au mai afirmat părinții Simonei Halep.

Toate aceste declarații au ajuns și la urechile sportivei din Constanța. Eleva lui Darren Cahill a fost impresionată până la lacrimi în momentul în care a văzut imaginile filmate cu cei care i-au dat viață. Nici nu se putea să fie altfel. Blândețea mamei ei și vocea tremurândă a tatălui său îți pătrund în inimă fie că vrei, fie că nu.


Cu 37.521.056 de dolari câștigate doar din tenis, Simona Halep ocupă locul al patrulea în clasamentul jucătoarelor cu cele mai mari venituri încasate din tenis. Însă nu întotdeauna a fost așa. În România, neexistând un suport din partea statului, tenisul este una dintre cele mai costisitoare discipline, iar toată cheltuiala cade pe umerii părinților.

Și pentru că a simțit nevoia să le arate cât de recunoscătoare este pentru tot ceea ce au făcut pentru ea, Simona Halep i-a făcut un cadou incredibil tatălui său. Numărul tre mondial i-ar fi dăruit lui Stere Halep o limuzină Bentley care ar costa în jur de 400,000 de euro în catalogul companiei cu origini britanice. Gestul făcut de ”Simo” are loc la un an după ce campioana en-titre de la Wimbledon l-a răsfățat într-un mod similar pe fratele său, Nicolae.

Playsport.ro


Stirile.eu