La un pas de tragedie! Motorul unui Boeing 777, în flăcări! Imagini VIDEO dramatice filmate de pasageri (GALERIE FOTO)

Se înmulțesc cazurile cu probleme la avioanele Boeing. Sâmbătă, motorul unui Boeing 777 a luat foc, explodând în aer, la mii de metri înălțime. Aeronava aparținând United Airlines a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Internaţional Denver, din statul Colorado.

Imaginile dramatice furnizate de Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) arătau resturi ale avionului căzute într-o zonă rezidenţială.

Citeste si:  Un șofer s-a răsturnat sub un pod. Polițiștii i-au aplicat o amendă

231 de pasageri la bordul Boeingului 777

Avionul cu 231 de pasageri la bord şi 10 membri ai echipajului se îndrepta spre Honolulu (statul Hawaii) când a trebuit să se întoarcă şi să efectueze o aterizare de urgenţă după probleme apărute la motorul din dreapta. Nu s-au înregistrat răniţi, nici în avion şi nici la sol, însă imaginile postate pe Internet arată mari resturi de avion căzute pe pământ, inclusiv carcasa unui motor!

Citeste si:  Ce surpriză a primit Cătălin Botezatu. Lidia Buble l-a uimit total, a rămas fără cuvinte

O înregistrare făcută din ceea ce părea a fi interiorul avionului Boeing, aparținând companiei United Airlines, arăta un motor în flăcări, iar un alt videoclip postat pe reţelele sociale arată un uriaș nor de fum negru. „Ceva a explodat”, se aude spunând un bărbat, probabil persoana care filma.

https://twitter.com/tgthal/status/1363230685402566657

„Dacă găsiţi resturi, vă rugăm să nu le atingeţi sau să le mutaţi! NTSB doreşte ca toate resturile să rămână la locul lor pentru investigaţie”, a scris Poliția din Broomfield pe Twitter. United Airlines a anunţat că majoritatea pasagerilor zborului 328 au decolat, sâmbătă noapte, cu o nouă cursă spre Honululu.

Citeste si:  Mircea Badea, reacție dură după ce Marius Șumudică a fost numit „țigan”. „Suntem niște mămăligi care se c**ă în fundul curții!”
https://twitter.com/nagarjund/status/1363317381863337984

Sursa: Gandul

 11 total views